laylalala

1

Bucataras
incepator

Satu Mare

Bucataras din 15.02.2010

RETETE505
PRIETENI21
Retete / Peste

File de somn acoperit cu crema de branza si foite crocante

In Peste la 10 Ian 2011

1. Incinge cuptorul la 180 ˚ C. Unge un vas termorezistent cu putin unt topit. 2. Intr-un vas amesteca crema de branza cu marar. Sareaza fileurile de somn apoi aseaza-le fileurile in vas.Unge fileurile de somn cu crema de branza. Unge foile de placinta cu unt topit, aseaza-le...

Burgeri cu ton

In Ton la 24 Noi 2010

Intr-un vas amesteca toate ingredientele pentru chiftea.Formeaza din compozitia obtinuta 4 chiftele usor plate.Da chiftelele prin faina. Incinge uleiul de palmier intr-o tigaie apoi adauga chiftelele si prajeste-le pe fiecare parte pana cand se rumenesc . Scoate chiftelele pe o hartie pentru a se...

Crap in sos rosu cu usturoi

In Crap / Caras la 20 Sep 2010

Incinge cuptorul la 200˚C.Aseaza crapul intr-un vas termorezistent. Intr-un vas amesteca bulionul de rosii cu vinul, amidonul alimentar, pesto rosso, zahar si sare de mare dupa gust.Cuarata usturoiul desfacand capatanele de usturoi si luand pielita de pe catei.Umple pestele cu cativa catei de...

Ou invelit in somon afumat si sos de branza

In Somon la 24 Aug 2010

Pentru sos se pune intr-o cratita pe foc mic branza topita si se lasa sa se topeasca.Se adauga hreanul, zeama de lamaie, Herbes de Provence si un praf de piper negru.Se amesteca bine apoi se ia de pe foc si se pune deoparte. Ouale se fierb in apa cu sare timp de 3-4 minute, atat cat albsuul sa...

Somn aromat la cuptor cu cartofi noi si sos de lamaie

In Peste la 12 Iun 2010

Pentru peste , taie somnul in jumatate, pe orizontala.Intr-un vas, amesteca cele doua feluri de ulei de masline cu coaja rasa si zeama de lamaie de lamaie si sare de mare, dupa gust.Unge ambele jumatati de somn cu acest amestec.Aseaza una din jumatatai pe o farfurie, presar-o cu frunzele tocate...

Somn cu naut si spanac

In Somon la 23 Mai 2010

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.Aseaza fileurile de somn intr-un vas termorezistent intr-un singur strat.Presara deaupura piperul, sarea, paprika, coaja rasa de lamaie si uleiul de masline.Da somnul la cuptor 12-15 minute pana cand s-a facut. Intre timp incinge o tigaie si adauga uleiul de...

Rulouri cu peste

In Peste la 23 Mai 2010

Pentru sos Se amesteca intr-un castron coaja rasa si zeama de lamaie cu menta si iaurtul, apoi se acopera si se pune sosul la rece pana cand se serveste. Pentru rulouri Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC. Fileul de peste se taie fasii (a cate 100 gr), se stropeste cu zeama de lamaie...

Placinta cu peste de moda veche

In Peste la 23 Mai 2010

Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Fierbe ouale in apa cu putina sare timp de 8 minute.Dupa ce au fiert, da-le prin jet de apa rece si decojeste-le apoi taie fiecare ou in 4 parti. Toarna laptele si apa intr-o cratita si adauga pestele.Lasa-l sa fiarba 4-6 minute pana cand s-a facut atat incat...

Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini

In Ton la 23 Mai 2010

Se incinge gratarul sau rotisorul, la foc potrivit spre puternic. Se sareaza si se pipereaza pestele cu ¼ lingurita sare si 1 varf lingurita de piper.Intr-o cana, se amesteca gemul cu mustarul.Feliile de peste se ung cu jumatate din cantitatea de amestec. In central fiecareia din cele...

Peste cu ghimbir si sos caramel

In Pangasius la 23 Mai 2010

Se fierbe zaharul in 50 ml apa, la foc mic, timp de 10-15 minute, amestecand continuu, pana capata o culoare a caramelului.Se ia amestecul de pe foc si se dilueaza cu 2 linguri apa. Se incinge 3-4 linguri ulei de nuci intr-un wok sau tigaie mare, la foc mediu.Se condimenteaza fileurile de...

Pasta de somon afumat

In Somon la 23 Mai 2010

Se amesteca toate ingredientele intr-un blender, pana se formeaza un amestec omomgen.Se adauga sare si piper negru dupa gust, apoi se transfera pasta in vasul in care se va servi.Se lasa la rece 30 minute.Se serveste cu paine neagra prajita, biscuiti sarati sau cruditati.

Pachetele cu somn si sos de tomate aromat

In Peste la 23 Mai 2010

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC. Incinge o cratita, la foc potrivit, si adauga 1 lingura ulei de masline.Adauga ghimbrul si usturoiul si caleste-le pana cand se rumenesc usor, aprox.4 minute.Adauga otetul balsamic,condimentele si rosiile, amesteca, apoi lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 15...

Frigarui de peste cu marinata de lamaie verde

In Peste la 23 Mai 2010

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru marinata.Se adauga pestele taiat cubulete, apoi se pune la marinat in frigider 12 ore. Dupa ce pestele a stat la marinat, se incalzeste o tava tip gratar la flacara puternica.Se scoate pestele din marinata si se imparte in 8 frigarui (daca...

Curry de peste cu lapte de cocos, rosii cherry si cartofi

In Peste la 23 Mai 2010

Intr-o cratita, pe foc potrivit, incalzeste laptele de cocos cu praful de curry si apa.Adauga cartofii si lasa-i sa fiarba 15 minute pana cand s-au inmuiat.Adauga rosiile si pestele si lasa-le sa mai fiarba 8-10 minute pana cand pestele s-a facut cat trebuie. Adauga semintele de coriandru,...

Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.

In Crap / Caras la 23 Mai 2010

Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC. Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, boiaua si coaja rasa de lamaie.Se toarna...

Chiftelute de somn cu sos de patrunjel

In Peste la 23 Mai 2010

Se fierb cartofii in apa cu sare timp de 15 minute, pana devin moi.Dupa ce s-au fiert, se scurg, se zdrobesc si se lasa deoparte. Intre timp se pune somnul intr-o tigaie , se acopera cu lapte si se fierbe inabusit 8-10 minute, pana cand carnea devine opaca.Se scoate pestele din tigaie so se...

Calcan cu usturoi

In Peste la 23 Mai 2010

Se spala si se sterge pestele.Se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa 5 minute la marinat.Se presara sare, piper si se tavalesc prin faina. Se topesc 2 linguri unt intr-o tigaie si se prajeste usturoiul.Dupa ce s-a prajit se scoate si se pune deoparte pe o farfurie mica.Se prajeste si...

Placinta de primavara cu somn

In Peste la 24 Apr 2010

Incalzeste cuptorul la 220⁰C. Fierbe cartofii in apa cu sare si scurge-i, paseaza-i, apoi amesteca-i cu 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie. Incinge 1 lingura ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa verde 5-6 minute, pana cand se inmoaie. Adauga spanacul, asezoneaza cu sare si...

Peste umplut cu creveti

In Peste la 18 Mar 2010

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fa o taietura pe o parte o pestelui pornind de la cap si mergand pana la coada astfel incat sa se obtina un buzunar unde se vor pune crevetii. Aseaza ceapa tocata la baza unui vas termorezistent in care sa incapa pestele.Aseaza pestele peste ceapa.Asezoneaza-l cu...

Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

In Crap / Caras la 17 Feb 2010

Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie. Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.Aseaza...

Afisate 1 - 20 din 20 retete    

Postari recente

publicat la 01.01.2012

Brownies cu crema

publicat la 01.01.2012

Pulpe de curcan umplute

publicat la 01.01.2012

Prajiturele de Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Termină cu glumele proaste! Nimeni nu apreciază astăzi umorul tău “special”. Cum să ceri la Metalo-Chimice “Fiţi amabilă, aş dori o pompă funebră de doi ţoli!” Foarte urât…

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]