Calcan cu usturoi

de laylalala in Peste, 23 Mai 2010 | 10027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr file de calcan
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • faina
  • 5 catei de usturoi, curatati si tocati
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri verdeata asortata tocata
  • 7 linguri supa de peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calcan cu usturoi:

Se spala si se sterge pestele.Se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa 5 minute la marinat.Se presara sare, piper si se tavalesc prin faina.
Se topesc 2 linguri unt intr-o tigaie si se prajeste usturoiul.Dupa ce s-a prajit se scoate si se pune deoparte pe o farfurie mica.Se prajeste si pestele 4-5 minute, pe fiecare parte, se acopera si se pastreaza la cald.
Se topeste 1 lingura de unt in tigaie si se caleste verdeata tocata.Se toarna supa de peste, se adauga usturoiul, se da in clocot, se sareaza si se pipereaza.
Calcanul se serveste cu sosul obtinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
FILE DE SOMON CU SOS DE SCOICI