Crap in sos rosu cu usturoi

de laylalala in Crap / Caras, 20 Sep 2010 | 5005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap potrivit, curatat
  • 500 ml bulion de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa
  • 2 linguri pesto rosso
  • 1 lingurita zahar
  • sare de mare
  • 4 capatani de usturoi
  • 2 ardei grasi galbeni, curatati si feliati
  • 250 gr rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in sos rosu cu usturoi:

Incinge cuptorul la 200˚C.Aseaza crapul intr-un vas termorezistent.
Intr-un vas amesteca bulionul de rosii cu vinul, amidonul alimentar, pesto rosso, zahar si sare de mare dupa gust.Cuarata usturoiul desfacand capatanele de usturoi si luand pielita de pe catei.Umple pestele cu cativa catei de usturoi, cateva felii de ardei si cateva rosii cherry.Toarna deasupra compozitia cu bullion de rosii.Presara restul de usturoi, ardei si rosii.Da totul la copt 30 minute pana cand pestele s-a facut, iar sosul s-a ingrosat putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in sos rosu cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar