publicat la 04.11.2012
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun
Am spalat porumbeii,i-am taiat pe jumatate si i-am pus un pic la prajit in ulei ,in tuci(ceaun)...apoi am adaugat ceapa verde peste care am adaugat apa si le-am lasat la inabusit. Rosiile le-am oparit ,apoi le-am decojit si le-am taiat cubulete,la fel si dovlecelul,l-am taiat cubulete.Le-am...
Ciulama de ciuperci cu piept de pui
Am taiat pieptul bucatele medii..ciupercile le-am bagat la robot,am tocat ceapa,usturoiul verde si uscat...le-am pus la fiert cu apa si ulei..le-am lasat sa fiarba cam 1 ora..apoi am adaugat bulionul,2-3 linguri de bulion le-am amestecat cu faina si cu putina apa,cat sa fie o compozitie mai...
Gratar de pui
legumele le-am taiat bucati si le-am pus pe betisoare in ordinea dorita..le-am sarat si condimentat cu piper... Le-am servit alaturi de pulpe de pui:condimentate ,sarate si facute la gratar... Cu ciuperci:ciupercile le-am sarat,piperat si in fiecare ciupercuta am pus cate o bucatica...
Friptura de miel
Am spalat carnea f bine,am sarat-o,piperat-o si am pus-o intr-o tava de yena...am tocat ceapa ,ardeiul ,patrunjelul si telina.am pus si restul condimentelor.am adaugat vinul si apa cat sa acopere toata carnea...am bagat-o in cuptorul deja incins...cat a stat la cuptor am intors-o cand pe-o parte...
Curcan umplut
Umplutura am pregatit-o astfel:am tocat ceapa,morcovul l-am dat pe razatoarea mica,am tocat pipota,inima si ficatul ,am tocat ciupercile si le-am pus la inabusit(la foc mare) intr-o cratita impreuna cu orezul..dupa vreo 10 minute am adaugat bulionul si condimentele..le-am mai inabusit inca...
Lahmeh beajin si batata bi kezbera
Friptura de fazan
De dimineata pe la ora 10 am spalat fazanul,l-am sters de apa,l-am sarat,l-am piperat,ienibaharat si l-am pus intr-un vas cu vinul rosu ..l-am lasat la fezandat ,in frigider pana la ora 17... Am pus fazanul intr-un vas de yena impreuna cu sosuletul in care a stat la fezandat si...
Gogosari umpluti cu carne
Am scos semintele si cotoarele gogosarilor. Carnea tocata am amestecat-o cu morcovul si ceapa date pe razatoarea mica,orez,ou,sare ,piper si 2 linguri de faina.Am umplut gogosarii cu carnea pregatita. Am asezat gogosarii intr-o cratita si am pus apa peste ei.I-am pus la fiert la foc...
Pulpe de pui cu legume asortate
Am tocat legumele si le-am asezat intr-un vas de yena.am adaugat sare,piper,ulei,usturoiul,apa si le-am amestecat.pulpitele le-am presarat cu condimentul de pui si le-am pus peste legume.le-am acoperit cu folie de staniol si le-am bagat la cuptor.le-am lasat aproape o ora dupa care am dat...
FASOLE CU CIOLAN AFUMAT
Am pus fasolea la fiert,am clocotit-o cam o ora la foc potrivit dupa care am schimbat apa.am pus din nou la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat carnea si legumele tocate si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora. am adaugat sare dupa gust,frunzele de...
FICATEI DE PUI CU SOS DE ROSII
Am fiert ficateii intr-o oala cu apa.am tocat ceapa marunt,am taiat gogosarii julien.intr-o cratita am pus uleiul de masline,cat sa acopere fundul cratitei,am pus ficateii de pui ,ceapa si gogosarii.peste am pus putina apa si le-am inabusit cam 20 minute completand cu apa cand era nevoie...am...
Tochitura olteneasca
Am fiert carnea si am schimbat apa,le-am pus intr-o alta oala si le-am lasat la fiert in putina apa,un fel de prajeala aburinda:) Am tocat legumele,ciupercile,ceapa,ardeiul iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare..le-am pus peste carne,am adaugat 2 cani de apa si le-am lasat la fiert....
Mazare cu copanele de curcan
Am dezosat copanele si am taiat carnea bucatele mici,le-am pus la fiert,le-am lasat sa clocoteasca de cateva ori apoi am schimbat apa.am pus ceapa taiata marunt si ardeiul taiat fasii.le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute apoi am adaugat bulionul de rosii..le-am lasat sa fiarba si spre final...
Ardei umplut
Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust. Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs. Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat intr-o oala.Am pus apa peste ei si i-am pus pe...