FASOLE CU CIOLAN AFUMAT

de ramo_cata in Porc, 27 Oct 2009 | 8947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe(am pus 1 1/2 castron cred ca aproximativ 700g)
  • 1kg ciolan afumat
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • bulion de rosii
  • telina 
  • frunze de leustean,telina,sare,oregano
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FASOLE CU CIOLAN AFUMAT:

Am pus fasolea la fiert,am clocotit-o cam o  ora la foc potrivit dupa care am schimbat apa.am pus din nou la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat carnea si legumele tocate si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora.

am adaugat sare dupa gust,frunzele de leustean,telina si oregano.am mai lasat-o cateva clocote.

 

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

am servit-o cu ardei iute.

2

se poate servi cu muraturi taranesti,gogonele sau castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE CU CIOLAN AFUMAT" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

rivka 1

28.10.2009, 21:05

am vazut o emisiune la TV la Oprah , doctor Oz cel care participa totdeauna la emisiunile Ophrei a spus ca cine consuma fasole des(deci macar saptamanal) are o circumferinta a taliei sub medie(deci e mai slab) si sanse reduse cu mult de cancer de colon(contine si foarte multe fibre).
mie imi place f mult fasolea, iahnia, fasolea frecata si ciorba de fasole, macar o data pe saptamana in casa la noi se consuma fasole,(mazare si linte) plus ca mai pun boabe de la conserva si in salate, etc.

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:17

f tare rivka, nu stiam. si mie imi place fasolea ffff multt, dar cu ceapa, la fel de multa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de bureti