Muschi de porc marinat la gratar

de ionix in Porc, 27 Ian 2010 | 9406 vizualizari

 

il fac marinat pentru ca simplu, pe gratarul de la aragaz, n-ar avea niciun gust....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • circa 5 linguri cu mustar 
  • 2 linguri cu unt moale
  • cimbru uscat 
  • oregano uscat
  • pudra de chili
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc marinat la gratar:

 

Se face o pasta amestecand mustarul cu untul moale. 

Se amesteca  pentru  a se incorpora bine.

Apoi se pune cimbrul, oregano, pudra de chili si sare, dupa gust. Cu sosul acesta vom unge carnea.

Muschiul de porc se taie felii si se las in putin apa rece cu sare, circa 10 minute.

Dupa aceea, se ia bucata cu bucata,  se acopera cu folie alimentara de plastic si se bate cu un ciocan de bucatarie.

Folia alimentara se pune pentru a nu se rupe fasii carnea.

Apoi, se ia bucata cu bucata si se unge cu sosul facut din mustar. Bucatile se pun una peste alta intr-un bol, se acopera cu folie alimentara bolul si se da la frigider.

Se lasa la frigider circa 4-5 ore iar apoi punem pe gratar.

Noi am mancat alaturi de soteul de legume.

 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:53

ionix 1

28.01.2010, 18:55

mai, nu rade... ca poate asa trec si eu ca am 15-16 ani... wohoo

ANCA 1

28.01.2010, 20:26

mor aici!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cea mai buna friptura de porc