Hamburgher in portofel
Postat de: ela in Aperitive / GarnituriSe curata cartofii si se taie feliie subtiri si se pun la prajit in ulei. Hamburgherii semipreparati se pun in ulei incins si se prajesc pe ambele partii pana prind o culoare aurie. Se...Citeste continuarea
Hotdogs(americanisme)
Postat de: rivka in VitaSe prepara cremvustii in apa pe aragaz. Se toaca ceapa si castravetele la fel si rosia si se amesteca toate ca pentru o salata. In mijlocul fiecarei painici taiate pe jumatate se pune cate...Citeste continuarea
Hribi cu mamaliguta
Postat de: Irina in Mancaruri de legumeAm incins putin ulei intr-o tigaie, am adaugat usturoi pisat( fiecare pune cat pofteste) si hribii taiati cubulete. Am amestecat cu grija, sa nu se prinda de tigaie, am adaugat sare, piper si-n...Citeste continuarea
Hai sa mancam ROMANESTE: Scovergi...
Postat de: Brindusa in Aperitive / GarnituriPoate mi se trage de la nou aparuta serie a minunatelor bucate romanesti culese de R.A.R. Sau de la faptul ca de 3 saptamani stau la tara. Nu stiu. Dar pentru sambata trecuta n-am vrut nici ceva...Citeste continuarea
Hribi cu smantana
Postat de: gaby_d in Aperitive / GarnituriHribii se curata si se spala in multe ape. Se fierb. Dupa fierbere trebuie sa ramana aprox. 1kg (daca raman mai multi, faceti si alta data:))) ) Se toaca pe un fund , in cubulete de marime...Citeste continuarea
Happy-face sandwich
Postat de: laylalala in Mancare copiiSe incinge uleiul intr-o tigaie.Se sparge oul in tigaie si se prajeste pana cand albusul s-a coagulat dar galbenusul este moale.Se sareaza putin apoi se ia de pe foc si se pune pe o hartie (pentru...Citeste continuarea
Happy cake
Postat de: laylalala in TorturiSe incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina 4 forme de chec (eu am folosit 2 forme de inimioara si 2 de ursuleti). Intr-un vas, se bate untul cu cele doua tipuri...Citeste continuarea
Hamburger de primavara
Postat de: vero_closca in Aperitive / GarnituriSe amesteca carnea cu cartoful dat pe razatoarea mica,patrunjelul tocat fin,ceapa si usturoiul tocate fin si ele,oul si condimentele plus pasta de tomate. Se formeaza 16 bile,se pun in folie...Citeste continuarea
Hamburger facut in casa
Postat de: Brindusa in VitaReteta pentru sosul de rosii aici Mai intai curata carnea de tendoane. Toac-o cu ce ai la indemana. In putin ulei inmoaie ceapa. Amesteca in carne ceapa, corindru, chimen, parmezan, ou,...Citeste continuarea
Happy Wok
Postat de: epurasha2bb in PuiSe curata legumele de coji si se taie marunt:ceapa solzisori, usturoiul rondele mici, maslinele fara samburi rondele mici,telina rondele mici, ciupercile lamele.Rosiile se lasa intregi.Se inginge...Citeste continuarea
Hachis Parmentier
Postat de: miha in Aperitive / GarnituriPieptul de pui il tocam impreuna cu legumele si verdeata, apoi calim compozitia obtinuta in putin ulei de masline. Potrivim gustul de sare si piper. Ungem un vas termorezistent cu unt su punem...Citeste continuarea
Haiose rapide cu rahat
Postat de: nadina73 in DulciuriSe lasa sa se dezghete putin aluatu pt a se putea lucra mai bine ,apoi se taie patratele se pune cate 1 bucatica de rahat si se impatura in doua Se preseaza bine la capete si se pune in...Citeste continuarea
Hummus bil tahini
Postat de: Brindusa in Aperitive / GarnituriFierbe nautul pana se inmoaie. Mixeaza-l bine cu pasta de susan si usturoiul. Adauga sare si zeama de lamaie, in functie de cat de acra iti place. Adauga din zeama in care a fiert nautul, pana...Citeste continuarea
Hachis parmentier
Postat de: Sylvia in Mancaruri cu carneRetetea e simpla ca idee, avem la baza un strata de legume si carne ( rereta spunede vita eu ampus de pui ) tocat fin si gatit putin in prealabil si un piure de cartofi mai consistent cu...Citeste continuarea
Hot cross buns
Postat de: laylalala in PiineIntr-un vas, se dizolva drojdia in laptele caldut amestecat cu 1 lingurita zahar.Se lasa sa stea 10 minute. Intr-un alt vas, se amesteca faina cu restul de zahar, plicul Finesse Bourbon-Vanilla...Citeste continuarea
Hamsie pane
Postat de: madi_marin in PesteHamsiile se curata de cap si intestine, se spala si se lasa la scurs pe hartie absorbanta. Se bate oul bine cu 3 linguri cu apa rece, se adauga condimentele pentru peste si usturoiul granulat,...Citeste continuarea
Hrisca cu lapte si scortisoara
Postat de: gospodinadecriza in Mancare copiiHrisca se curata de impuritati, se clateste, apoi se pune la inmuiat in apa sau direct in lapte si se lasa peste noapte, la cald. Dimineata, o scurgem de apa, o punem in laptele incalzit,...Citeste continuarea
Haiose rapide
Postat de: nadina73 in DulciuriSe lasa sa se decongeleze putin foile(sant 2 in pachet) pt a nu se rupe, dupa care sa taie in patrate si se pune cate o bucatica de rahat sau gem. Se unesc capetele se apasa putin pe ele(oricum se...Citeste continuarea
Hrisca in lapte
Postat de: Mama_Lizica in PrajituriSpeli hrisca in 2-3 ape reci si o lasi la inmuiat de seara in 200 ml apa. A doua zi, iei bobitele care s-au ridicat la suprafata si le arunci, apoi arunci apa si mai clatesti o data. Pui la fiert...Citeste continuarea
Halva de casa
Postat de: anisoara in Dulciuri1. Intr-un vas se fierbe la un foc mic un sirop de zahar cu apa pina siropul va incepe sa se ingroase putin. Se poate inlocui zaharul cu miere de albine. 2. In alt vas se...Citeste continuarea
Hummus
Postat de: Oana in SalateNautul se spala bine si se pune la inmuiat intr-un castron cu apa rece. Se lasa peste noapte. A doua zi se fierbe pana se inmoaie bine. Eu i-am schimbat apa o data, am scurs boabele, am adaugat...Citeste continuarea
Humus reteta
Postat de: ala_oancea in Aperitive / GarnituriHumus reteta Se lasa nautul la inmuiat de seara pana dimineata. Se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare aproximativ o ora. Dupa ce este fiert, se scurge, se adauga cateii de...Citeste continuarea
Halva din gris(irmik helvasi)
Postat de: Hutzanca in DulciuriLaptele si zaharul se fierb intr-un castron.Intr-un alt vas se incalzeste untul si se adauga grisul,prajindu-se pana se rumeneste.Se adauga si migdalele si se amesteca inca 5 min la foc mic.Se ia...Citeste continuarea
Hamburger delicios
Postat de: RozBonBon in Aperitive / Garniturise pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine se formeaza 3 chiftele se prajesc intr-o tigaie teflonata cu foarte putin ulei sau intr-o tigaie traditionala cu mai...Citeste continuarea
Hai-hui pe Papamond - Varzari...
Postat de: klausenburger in Piine1. Amestecati faina, sarea si zaharul si adaugati drojdia, un ou intreg, untul topit si racit, iaurtul si laptele caldut. Amestecati si daca e nevoie adaugati faina pentru a obtine un aluat...Citeste continuarea
Hamburgeri
Postat de: ala_oancea in VitaChiflele le-am facut dupa reteta Laurei Laurentiu , doar ca nu le-am tinut in cuptor cu recipietul de apa. Mi-au placut foarte mult, si la gust, dar si faptul ca nu s-au umflat prea tare....Citeste continuarea
Humus reteta libaneza
Postat de: Sabina in Aperitive / GarnituriHumus reteta Pregatirea incepe de cu seara cand alegem nautul si il punem la inmuiat pana a doua zi de dimineata, cand il fierbem bine in apa cu sare. Oprim o cana din apa in care a fiert...Citeste continuarea
Home made shaorma
Postat de: Oana in PuiAtentie, pregatiti farfuriile! Puneti pe o farfurie lipia, ungeti-o cu sos tartar si apoi asezati dupa preferinta si in ce cantitate vreti toate ingredientele. Eu pun cartofii prajiti,...Citeste continuarea