A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Papricas cu piept de pui si...

Postat de: mihaelar63 in Slow Cooker

Ceapa si gogosarul se curata si se taie marunt cubulete . Sotati-le usor in ulei . Sarati si piparati . Pieptul de pui se taie cuburi mai marisoare si se pune la sotat pana...Citeste continuarea

Paste de casa cu bacon si spanac in...

Postat de: katty in Slow Cooker

In vasul aparatului slow cooker Crock Pot punem rosiile. Intr-o tigaie punem uleiul de masline si rumenim baconul taiat cubulete. Cand baconul este rumenit, punem usturoiul taiat marunt....Citeste continuarea

Pere in sos de rodii la slow cooker...

Postat de: katty in Slow Cooker

Spalam perele si le curatam de coaja. Asezam perele in vasul aparatului slow cooker Crock Pot . Punem batonul de scortisoara si anasonul stelat si turnam sucul de rodie. Asezam capacul...Citeste continuarea

Pui cu smantana si parmezan

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mamaliga : Apa cu sare si unt se pune la fiert, cand incepe sa fiarba se adauga malaiul si se amesteca continuu pana se ingroasa si malaiul este fiert. Se taie pieptul de pui in cubulete...Citeste continuarea

Paste cu sunca si sos alb, o...

Postat de: rocsi_1612 in Penne

Cum se prepara Paste cu sunca si sos alb, o combinatie delicioasa Intr-o oala puneti apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa clocoteste, adaugati pastele si le fierbeti la foc potrivit....Citeste continuarea

Pulpe de gaina cu kapia gatite la...

Postat de: mihaelar63 in Slow Cooker

Pulpele de gaina fierte in zeama pentru ciorba se ung cu ulei de masline. Se condimenteaza carnea cu harissa, piper negru si oregano. Folositi amestecuri de piper diferite si...Citeste continuarea

Paine impletita in trei corzi

Postat de: RODIMUR in Piine

Făina cernută se pune în vasul pentru frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun: drojdia mărunțită, oul și zahărul. Sarea se presară...Citeste continuarea

Pulpa de manzat de vita cu sos de...

Postat de: gurita_ta2005 in Slow Cooker

Carnea se spala, se taie bucati si se asaza in vasul aparatului slow cooker Crock Pot . Punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, condimnetele, apa. Setam functia High si lasam pentru 3:30...Citeste continuarea

Pui in stil italian cu legume si...

Postat de: katty in Slow Cooker

In  vasul aparatului slow cooker Crock Pot punem conserva de rosii si ceapa tocata marunt. In uleiul de masline rumenim intr-o tigaie la foc iute pulpele pe ambele parti. Cand sunt gata,...Citeste continuarea

Perle de tapioca cu legume si somon...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Zarzavaturile se curăță și se dau pe răzătoare sau se taie julien. Ardeii și ceapa se toacă mărunt. În vasul slow cookerului Crock Pot se pune uleiul de struguri, legumele...Citeste continuarea

Pui cu legume in sos de smantana

Postat de: mirela0911 in Pui

Se spala pieptul de pui, se sterge de apa apoi se feliaza in 6 bucati (mai groase decat pentru snitele). Se condimenteaza cu sare si piper apoi se tavalesc bucatile de carne prin faina alba. Se...Citeste continuarea

Pulpe de curcan cu verdeturi si...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Pulpele de curcan se asezonează cu amestecul de ierburi și usturoi, se stropesc cu uleiul de măsline și se așază în vasul slow cooker Crock Pot , sau într-un vas termorezistent....Citeste continuarea

Pizza milaneza

Postat de: RODIMUR in Pizza

Se face un aluat din: făină albă, drojdie, zahăr, sare extrafină, apă caldă și ulei de măsline, adăugat la sfârșitul frământării, pentru definitivare. După adăugarea...Citeste continuarea

Papricas de caprioara

Postat de: katty in Mancaruri cu carne

Taiem carnea in bucati mai mici. O asezam intr-un vas cu capac si adauam peste ea vinul, piper, foi de dafin si cimbru..Acoperim vasul si il lasam la frigider 12-24 ore, avand grija sa ...Citeste continuarea

Paste cu spanac si sos de smantana...

Postat de: RODIMUR in Paste

Cum se prepara reteta Paste cu spanac si sos de smantana si cascaval Mai întâi se răzuiește fin cașcavalul și se pun pastele la fiert, în apă clocotită cu sare,...Citeste continuarea

Peltea din piersici rosii si gutui

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Intr-un tuci am pus cojile de piersici si gutui, am adaugat apa cat sa treaca de 3 degete peste coji si am lasat sa fiarba la foc mic pana ce cojile au devenit moi. Am strecurat zeama, am...Citeste continuarea

Pizza Feliciana

Postat de: RODIMUR in Pizza

Pentru aluat, se cerne făina în vasul pentru frământat și se face în mijloc o adâncitură în care se adaugă drojdia proaspătă fărâmițată și zahărul....Citeste continuarea

Piept de pui cu mustar si...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pieptul de pui se spală și se fasonează. Se condimentează pieptul de pui, pe ambele fețe, cu: sare, piper și condimente pentru pui și se lasă 4-5 minute astfel, ca să se pătrundă....Citeste continuarea

Pui cu leurda

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Intr-o tigaie calim ceapa si leurda tocata marunt cca 2 min, lasam sa se raceasca. Intre timp intr-un bol mai mare adaugam condimente, vinul, leurda calita, amestecam pana ce se omogenizeaza....Citeste continuarea

Pastai verzi cu jambon sec si...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Curatati si spalati pastaile verzi. Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare. Adaugati pastaile spalate si curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15...Citeste continuarea

Piept de pui la cuptor cu...

Postat de: Bucataras in Pui

Incalzeste cuptorul la 200 grade C. Pune pieptul de pui intr-un castron, adauga condimentele, usturoiul pisat, sarea si piperul, apoi 1 lingura ulei de masline. Nu am trecut o anume...Citeste continuarea

Paste negre cu somon si sos pesto

Postat de: cristeena20 in Paste

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Eu am ales spaghete negre (cu cerneala de sepie), dar exista si linguine negre.  Feliile de somon se condimenteaza doar cu sare si piper, apoi se...Citeste continuarea

Pizza sfert

Postat de: Constelatialeu in Pizza

Aluat : Am folosit tava de la aragaz ( aragaz tip nou, care are dimensiuni mai mari decat cele clasice), tapetata cu hartie de copt. Intr-un castron am cernut faina, am facut o adancitura in...Citeste continuarea

Paine taraneasca, cu iaurt si masline

Postat de: ancutsa in Piine

    Într-un bol încăpător sau în bolul de la mixer/robot dizolvi drojdia în apă călduţă, adaugi zahărul și 100 g făină și amesteci bine. Lași...Citeste continuarea

Penne cu sos Arrabbiata

Postat de: RODIMUR in Penne

Pennele se pun la fiert, în apă clocotită cu sare, pentru 7-8 minute. Între timp, se prepară sosul. Se spală roșiile cherry și se înjumătățesc. Usturoiul se...Citeste continuarea

Pui basquise

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Parliti pulpele de pui de eventualul puf, le spalati si le taiati in doua. Ceapa curatata o tocati marunt. Ardeii ii curatati de cotori, seminte si ii taiati fasii. Puteti pune si copti ardeii,...Citeste continuarea

Paine norisor, cu bere si cimbru

Postat de: ancutsa in Piine

   Într-un bol încăpător sau în bolul de la mixer/robot pregăteşti maiaua, dizolvând drojdia cu zahărul (care o va activa) în apă călduţă,...Citeste continuarea

Pizza cu carnati chorizo si porumb

Postat de: panacris in Pizza

Ehei, am revenit la lucru manual, deoarece Maricica bis și-a dat obsteșcul sfârșit! :D Într-un vas se cerme făina, se adaugă apa călduță, drojdia, zahărul și sarea, apoi se...Citeste continuarea

Porumb de lapte conservat

Postat de: panacris in Conserve

Știuleții de porumb se curăță de foi și mătase, apoi se taie la capete. Într-un vas încăpător se pune un strat de foi de porumb, apoi știuleții, se acoperă cu apă și alt...Citeste continuarea

Paste umplute cu patru branzeturi

Postat de: rocsi_1612 in Paste

Intr-o cratita puneti apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, dati drumul pastelor si le fierbeti circa 5 minute. Ele trebuiesc fierte doar putin, nu de tot. Le...Citeste continuarea

Paste cu pesto si cascaval

Postat de: RODIMUR in Paste

Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, conform recomandărilor de pe ambalaj. Cât timp fierb pastele, se subțiază sosul pesto cu uleiul de măsline și se răzuiește...Citeste continuarea

Pastai galbene cu smantana si...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare. Adaugati pastaile spalate si curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute. Scurgeti-le si puneti-le sub...Citeste continuarea

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pulpele se spală, se curăță bine și se prăjesc ușor, pe ambele fețe, la foc mic, acoperit, în ulei de floarea soarelui. Între timp se curăță cepele verzi, se spală și...Citeste continuarea

Paste cu hribi si sos alb

Postat de: rocsi_1612 in Penne

Intr-o oala puneti apa cu putina sare si o transferati pe foc. Cand clocoteste, dati drumul pastelor. Amestecati din cand in cand. Intre timp pregatiti sosul. Hribii ii taiati bucati mai mari....Citeste continuarea

Pui in crusta de cascaval, cu...

Postat de: ancutsa in Pui

  Înlături pielea și dezosezi pulpele de pui. Eu mai păstrez foarte puțină carne pe oase, pentru că sunt bune pentru o supă, ulterior. Tăvălești pulpele prin ouăle...Citeste continuarea

Penne cu fasole rosie si ciupercute

Postat de: indrea_ms in Bucataras in oras

Pastele se fierb 8 minute in apa cu sare, dupa instructiunile de pe punga. Cand sunt gata, se trec sub un jet de apa rece sau se vantura, ca sa nu se lipeasca, Fasolea rosie si ciupercutele se...Citeste continuarea

Penne All arrabiata

Postat de: indrea_ms in Bucataras in oras

  Rosiile se lasa la oparit in apa fierbinte cateva secunde, dupa care se decojesc, se taie in sferturi si li se scot semintele si miezul. Ardeii grasi se curata de cotoare si seminte si...Citeste continuarea

Pui cu lapte de cocos

Postat de: dantes in Pui

Condimentele: boiaua, chimion, piper, sare, turmeric, ghimbir se pun intr-o farfurie si se amesteca, se pot ajusta cantitatile in functie de preferinte. Se taie pieptul de pui in fasii si se...Citeste continuarea

Pui cacciatore

Postat de: oanapl in Pui

Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Se condimentează carnea de pui cu sare și piper. Bucăţile de carne se pun la prăjit la foc mic şi se întorc pe toate părţile....Citeste continuarea

Pastai verzi cu rosii si sos...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Curatati si spalati pastaile. Curatati si tocati ceapa marunt. Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti sosul chermoula si ceapa tocata. Reveniti. Puneti pastaile curatate si rosia...Citeste continuarea

Porumb crocant cu topping de telemea

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Porumbul fiert l-am uscat cu un prosop și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul și l-am lăsat să se topească puțin. Am presărat...Citeste continuarea

Piept de pui cu branzeturi, la cuptor

Postat de: RODIMUR in Pui

Pieptul de pui se spală, se scurge de apă și apoi se bate puțin, pentru aplatizare. Se aleg frunzele de pătrunjel, se spală, se zvântă și se toacă mărunt. Cașcavalul se...Citeste continuarea

Papricas de porc

Postat de: andra154 in Porc

Se taie ceapa cubulețe și împreună cu uleiul se pun la prăjit, peste care se adaugă: 2 linguri de pastă de roșii, ardeiul tăiat cubulețe, boiaua de ardei. Se lasă maxim 2 min., iar...Citeste continuarea

Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Pastrav

Se cumpara pastravul direct de la pastravarie, mai proaspat de atat nu se poate, se curata, se spala, apoi se presara sare, piper si  ulei de masline, se lasa la odihna 20 min. Se asaza...Citeste continuarea

Paprikas din ciuperci

Postat de: panacris in Mancaruri de legume

Ceapa verde, usturoiul verde, legumele și verdețurile se curăță, spală sub jet puternic de apă rece, apoi se mărunțesc. Într-o cratiță încăpătoare se pun la călit...Citeste continuarea

Pateu de ficat

Postat de: ctlina in Ficat

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Sotati-le bine in uleiul incalzit. Spalati si curatati bine ficatul. Puneti-l la fiert intr-o oala plina cu apa. Aduce-ti la fierbere si...Citeste continuarea

Pancakes cu frunze de Mangold...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Spalati bine foile. Puneti-le 2 minute in apa clocotita sarata. Scoateti-le si pentru a-si pastra culoarea puneti-le in apa rece cu cuburi de gheata. Scurgeti-le si rezervati. Tocati-le...Citeste continuarea

Piept de pui la cuptor

Postat de: Meea in Mancaruri cu carne

      Tăiem mărunt ceapa și o punem la călit. Adăugăm smântâna pentru gătit și condimentăm cu sare, piper și boia. Lăsăm sosul să fiarbă pentru 2-3...Citeste continuarea

Pui cu bacon si cartofi cu susan

Postat de: Meea in Mancaruri cu carne

      Amestecăm toate ingredientele de la sos. Pulpele de pui le scufundăm în sosul preparat. Așezăm 3 felii de bacon peste care punem o felie de brânză...Citeste continuarea

Pasta din pate de pasare cu mix de...

Postat de: autodiag in Aperitive / Garnituri

Se desface conserva de pate si se pune continutul sau intr-un castron. Se adauga crema de branza cu verdeata, mustarul si dulceata de ardei iuti. Feliile de gogosar se taie marunt si se adauga...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]