Paste la tigaie cu carne de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 4 Apr 2021 | 3948 vizualizari

 

Din categoria cina rapida pentru cei care ''halesc''paste.

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste spirale Gyermelyi
  • 200 g pulpa de porc taiata cubulete mici
  • 200 g amestec rosii si ardei
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la tigaie cu carne de porc:

Am pus apa cu sare la fiert, cand a inceput sa clocoteasca am adaugat pastele. Am taiat carnea de porc in bucatele mici si am pus-o la calit in tigaie. Amestecul de rosii si ardei l-am bagat la blender si l-am pasat . Cand carnea a inceput sa se albeasca am adaugat amestecul de rosii si ardei, am presarat sare si piper si am lasat sa clocoteasca la foc mic cca 15 min, apoi am adaugat pastele fierte. Am mai lasat sa scada un pic sosul si gata a fost cina. Nimic complicat, rapid si delicios, pentru fanii pastelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la tigaie cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pappardelle cu ragu de iepure