A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tigaie picanta

Postat de: r3nat02006 in Pui

Se pune pieptul la fiert in 150 ml de vin alb si 150 ml apa timp de 15 minute, timp in care se taie legumele si pastrama dupa bunul plac. Dupa ce pieptul este fiert se taie cubulete, se pun intr-o...Citeste continuarea

Tort racoritor cu banane

Postat de: ralu_ca in Torturi

Intr-un vas se mixeaza 150 g zahar cu galbenusurile pana devine omogen, adaugam laptele, faina in ploaie sa nu se formeze cocoloase si lasam pe foc pana se ingroasa crema. Crema o lasam...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata, kiwi si banane...

Postat de: TAB1TA in Prajituri

Am pornit cuptorul, la 210°.   Am topit untul si l-am lasat putin la rece. Am amestecat untul topit cu zaharul, apoi cu faina. Treptat am adaugat cate o lingura de apa pana s-a format...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu lamaie

Postat de: simona72 in Prajituri

Tiramisu reţetă cu lamaie Batem frisca tare cu 3 linguri de zahar. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si 3 linguri de zahar. Le dam la frigider. Facem un sirop din: o ceasca zahar...Citeste continuarea

Tocanita de mazare cu baby morcov...

Postat de: AnyCostescu in Porc

Legumele se curata ,se taie si se calesc in ulei. Se pun si carnatii taiati felii si se lasa pana se albesc carnatii. Adaugam mazarea scursa si clatita. Punem apa cat sa curpinda totul ,...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu carne de porc

Postat de: TAB1TA in Porc

Bucatelele de carne, ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele se pun in uleiul incins. Se lasa cateva minute si se adauga apa fiarta cat sa-I acopere. Se adauga rosiile rase si se lasa...Citeste continuarea

Tartă bakewell cu cremă frangipane

Postat de: sisterskitchen in Prajituri

1. Într-o cratiţă, la foc mediu, se pun fructele de pădure (direct din congelator), se adaugă 2 linguri de zahăr şi 100 ml vin de Mârsala. Se lăsă pe foc, amestecând...Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos de ciuperci

Postat de: caroline in Paste

Ciupercile se scurg bine de lichidul de conservare.Iar daca nu sunt deja feliate,le feliem in felii subtiri. Intr-o tigaie punem la incins ulei si adaugam catelul de usturoi.Cind acesta a prins...Citeste continuarea

Tarta de legume la cuptor

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Am fiert cartofii in coaja; morcovii i-am curatat, feliat si fiert separat. Cartofii fierti i-am curatat si i-am dat pe razatoarea mare. Am adaugat cele 2 oua si condimentele, apoi am asezat...Citeste continuarea

Traistute cu ciocolata

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Am framantat aluatul amestecand ingredientele si l-am lasat timp de 30 min. la dospit. Am intins aluatul pe masa de lucru, l-am impartit in patrate si am ascuns in fiecare patrat cate o...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un castron 250 g zahar se freaca cu 5 galbenusuri, se adauga 1 lingura de apa rece si pe rand inca 4 linguri de apa rece, faina. Albusurile se bat spuma cu 4 - 5 pliculete de zahar vanilat si...Citeste continuarea

Trufe de ciocolata neagra

Postat de: Anett in Prajituri

Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste pe baia de aburi. Se lasa sa raceasca putin. O amestecam cu 2 linguri de cacao, iaurtul si mierea. Formam bilute mici pe care le dam prin pudra de cacao. Citeste continuarea

Tarta de ciocolata cu blat de...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Biscuitii si nuca le-am pus pe un fund de lemn  si le-am tasat cu ajutorul sucitorului, dar nu am sfaramat de tot. Eu am folosit niste biscuiti mai dulci si care s-au sfaramat imediat,...Citeste continuarea

Tocanita din limba de porc

Postat de: simona72 in Porc

Limba de porc se spala si se curata de pielita de la baza limbii, se pune la fiert in apa si se fierbe doar pe jumatate. Cind este gata o scoatem pe un tocator de lemn si asa fierbinte o...Citeste continuarea

Tort Cristian

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blatul: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare se adauga cele 3 galbenusuri,pe rand si se omogenizeaza bine.Se adauga alunele macinate si faina,amestecand usor sa nu se lase.Intr-o...Citeste continuarea

Tort de mere cu dulceata

Postat de: susu in Dulciuri

Se pune zaharul pe foc direct in oala in care facem tortul. Amestecam mereu pana se topeste dupa care se tapeteaza bine peretii vasului cat este inca cald. Dupa ce s-a racit se unge cu unt si se...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si cafea

Postat de: susu in Torturi

Blatul: Stafidele se hidrateaza in esente si coniac vreo 40 de minute. Nucile se dau putin la cuptor, se curata apoi de coaja amaruie dupa care 1/2 din cantitate se toaca marunt si cealalta se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originala

Postat de: gusti in Prajituri

Tiramisu reţetă originala Pregatim intai o cafea espresso, punem in ea 2 lingurite de zahar si amestecam, dupa care o lasam la racit. Separam galbenusurile de albusuri, iar galbenusurile...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: Ela68 in Prajituri

Se framanata un aluat omogen din toate ingredientele, se infasoara in folie si se pune in frigider cca 30 minute. Se curata merele, se taie sferturi, se scot samburii, iar pulpa se taie...Citeste continuarea

Tort cu frisca

Postat de: AdriiAdi in Torturi

ai nevoie de o tava rotunda ( forma blat de tort)  cu fund detasabil si unsa cu unt si tapetata cu faina .  realizezi compozitia de blat in felul urmator : separi albusurile de...Citeste continuarea

Tort 3 Chocolates - reteta cu nr.100

Postat de: Creatsa in Torturi

Prima data pregatim blatul de baza . Batem ouale cu zaharul timp de 15 minute. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaua cernute in prealabil.Tapetam o tava de tort (20 cm) cu unt si...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si cascaval

Postat de: Ela68 in Aperitive / Garnituri

Aluatul : Se framanta un aluat din faina, unt si sare. Se adauga oul si apa, pana aluatul devine elastic. Se lasa aluatul invelit intr-o folie la frigider cca 30-40 minute. Apoi se intinde o...Citeste continuarea

Tort cu crema de zmeura si ciocolata

Postat de: Ela68 in Torturi

Blatul :  Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile si uleiul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si cele doua linguri de cacao, amestecandu-le usor cu un tel,...Citeste continuarea

Tarte Tatin

Postat de: alba_zori in Prajituri

Este chiar simplu si bun! Am scos foietajul din congelator si l-am lasat la tempertura camerei cateva ore. L-am desfacut si taiat forma une farfurii(marimea care o doream).Am facut gauri cu...Citeste continuarea

Tarta cu mere si crema de vanilie

Postat de: Poliana in Prajituri

Pregatim aluatu l: Faina o cernem si in mijloc facem o adancitura unde vom pune untul taiat cubulete, oul sarea si zaharul. Incepem sa framantam cu varfurile degetelor. Cand ajungem la un aluat...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu cartofi

Postat de: Irina in Pui

Spalati si curatati puiul, apoi curatati toate legumele si taiati-le. Puneti ulei in vas, porniti aragazul la treapta medie, adaugati cepele si usturoiul. Adaugati putina apa si acoperiti cu...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu alune de padure

Postat de: Zamfira in Torturi

Tiramisu reţetă cu alune de padure Crema : frecam galbenusurile cu zaharul pudra pana cand devine o crema pufoasa, deschisa la culoare, apoi adaugam treptat esenta de rom, zaharul vanilat...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu pui

Postat de: privatelaura in Pui

Carneam am portionat-o, am curatat-o si am spalat-o. Am pus-o la fiert in apa cu sare  pentru ca sa fac si o supa. Cu lacrimi in ochi, am curatat si am taiat ceapa fideluta. Morcovul l-am...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: ianculubita in Torturi

Albusurile batute spuma cu un praf de sare,zahar,zahar vanilat,adaugam galbenusurile care au fost frecate cu ulei,apoi incorporam usor faina amestecata cu cacao si praful de copt,amestecand cu o...Citeste continuarea

Tagliatele cu midii

Postat de: simona72 in Spaghete

Midiile le spalam si le curatam bine de tot "parul" si mizeria care o au pe ele. Punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le lasam sa fiarba...Citeste continuarea

Tort ecler cu afine

Postat de: alldaycooking in Torturi

Pentru aluat am procedat exact ca la reteta  Coffe cravings . Din acest aluat am pregatit 2 foi cu diametrul de 22 cm.  Restul aluatului l-am folosit pentru a face niste gogosele,...Citeste continuarea

Tartina maxi cu cartofi, branza si...

Postat de: Doinavar in Aperitive / Garnituri

Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm. Se lasa sa fiarba 20 minute de cand a inceput sa clocoteasca, la foc mic cu capac. Intre...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: AdriiAdi in Torturi

Bati 1 kg de frisca cu mixerul cu 150 gr zahar si 2 intaritoare de frisca apoi o dai la rece. Separi albusurile de galbenusuri (  eu folosesc doar albusurile dar se folosesc si...Citeste continuarea

Tarta cu mere si gutui

Postat de: simona72 in Prajituri

Pt aluat: am amestecat untul cu zaharul, sarea, am adaugat apoi oul, coaja de portocala si am stins bicarbonatul in sucul de portocala. Le-am amestecat bine pe toate, am adaugat jumatate din...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata

Postat de: Criss in Prajituri

Se amesteca faina cu zaharul pudra, vanilia si untul taiat cubulete, pana devine un aluat nisipos. Se adauga oul si apa rece si se framanta un aluat elastic si nelipicios, care se inveleste in...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: Retete_din_suflet in Prajituri

Tiramisu reţetă cu frisca Faceti cafeaua si lasati-o la racit. Se separa ouale. Galbenusurile impreuna cu zaharul se bat pe bain-marie pana se deschid la culoare si prind consistenta, cca...Citeste continuarea

Tort cu ganache ciocolatos

Postat de: mimmi in Torturi

Pentru blat, separam ouale. Galbenusurile le frecam spuma cu zaharul si cacaoa. Batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam peste galbenusuri,cernem faina impreuna cu praful de copt si...Citeste continuarea

Tort San Valentino

Postat de: yaya67 in Torturi

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu praful de sare,se adauga apoi 3 linguri zahar din cele sapte linguri,separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas pana devine o...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă la pahar

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Tiramisu reţetă la pahar Batem frisca lichida pana devine tare. Frecam 2 pliculete de nes cu 1 lingura zahar si o lingura apa si adaugam peste frisca.Omogenizam. Frecam galbenusurile cu...Citeste continuarea

Taitei de casa

Postat de: carla27carla in Paste

Se bat ouale cu un praf de sare,se adauga faina alba cat cuprinde pana se face un aluat care se poate intinde.Se intinde aluatul cu sucitorul in foaie subtire si se pune la uscat.Cand s-a zvantat...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

 Intr-o tigaie se pune la incins uleiul. Ceapa tocata marunt se pune  putin la calit. Cand este gata pe jumatate se adauga ciupercile curatate si portionate mai mare. Se pune sare,...Citeste continuarea

Tort de clatite cu branza

Postat de: Doinavar in Aperitive / Garnituri

Preparati aluatul de clatite astfel: puneti faina intr-un castron, 3 oua plus un albus (pastrati un galbenus pentru crema de branza), putina sare, 3 linguri de ulei, si incepeti sa incorporati...Citeste continuarea

Tort "la metru"

Postat de: marcelika in Torturi

Separam albusurile de galbenus, mixam galbenusurile cu 4 linguri cu zahar pana obtinem o pasta si se topeste zaharul. Separat batem albusurile, la inceput fara zahar, cu viteza maxima la mixer,...Citeste continuarea

Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea se taie cubulete, cabanosul il taiem marunt. Intr-un ceaun se pune ulei de masline si se pune carnea la calit, se lasa cateva minute sa se caleasca bine, se stinge cu vinul rosu, se...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu blat de caise

Postat de: Doinavar in Torturi

Puneti intr-un castron gemul, galbenusurile, zaharul vanilat si praful de copt, apoi amestecati cu uleiul si laptele. Adaugati esenta de rom, 1 lingurita coaja rasa de lamaie si faina, amestecand...Citeste continuarea

Tort de nuci si alune

Postat de: alexandra_petruta90 in Torturi

Se incalzeste cuptorul la 160°. Se unge cu unt sau ulei, o forma pt tort, de 22 cm diametru; si se tapeteaza cu hartie de cuptor. Se macina nucile si alunele cat mai marunt. Se amesteca...Citeste continuarea

Tocana exotica

Postat de: antici_gabytza in Pui

Carnea de pui o spalam si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face tocana adaugam putin ulei si prajim carnea pe ambele parti. O scoatem intr-o farfurie si o acoperim. Adaugam...Citeste continuarea

Tort cu inimi

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Blat - Mixam albusurile spuma. Separat amestecam bine galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema, apoi adaugam plicurile de zahar vanilat si esenta de vanilie.Treptat adaugam faina...Citeste continuarea

Tort pentru "Sfantul Valentin"

Postat de: angyb in Torturi

Blat: Batem spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pana cand se albesc dupa care adaugam colorantul. Adaugam albusurile batute spuma cu restul de zahar si faina alba amestecata cu...Citeste continuarea

Tortellini cu prosciutto crudo si...

Postat de: Poliana in Tortellini

Tortellini ii punem la fiert in apa cu sare. II fierbem 6-7 minute, apoi ii scurgem de apa. Intr-o tigaie incingem uleiul de masline, punem cateii de usturoi si-i calim putin. Brocolli il...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]