Toast cu ouă şi somon

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2013 | 3493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 baghetă din făină integrală
  • 2 ouă
  • 1 lingură iaurt
  • 1 fir ceapă verde tăiată rondele
  • 150 grame somon afumat
  • sare/piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu ouă şi somon:

Ouăle se bat cu puţină sare şi se amestecă cu iaurtul. 

Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se toarnă ouăle în tigaie și se lasă câteva secunde să se așeze. Se amestecă puțin cu o spatulă. Se lasă  30 de secunde, se mai amestecă puțin și tot așa până când ouăle sunt gătite complet și am obținut fâșii mari de omletă. Se scot pe o farfurie și se lasă la răcit. 

Bagheta se taie felii care se introduc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 5 minute. Se lasă la răcit. 

Se așează bucăți de omletă pe fiecare felie de baghetă, deasupra fâșii de somon afumat și se ornează cu ceapă verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu ouă şi somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]