Tocanita de ciuperci cu carne de porc

de Tabita _ in Porc, 25 Feb 2013 | 4156 vizualizari

 

Inspirata din bucataria romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 350 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 150 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne de porc:

Bucatelele de carne, ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele se pun in uleiul incins.

Se lasa cateva minute si se adauga apa fiarta cat sa-I acopere.

Se adauga rosiile rase si se lasa sa fiarba in continuare.

Separat se taie ciupercile feliute si se pun in putin ulei incins si se calesc.

Dupa ce au fiert legumele si carnea, se adauga ciuprcile calite si se mai lasa 10 minute.

TIPS-URI

1

Deasupra se adauga patrunjel.

2

Se serveste cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu carne de porc