Albinute

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2011 | 8790 vizualizari

 

Ceva foarte simplu ,dar de mare efect pe un platou cu aperitive,incerc sa va descriu putin cum se fac aceste minunatii de albinute,sant foarte simplu de executat,sper sa fiu destul de explicida

 

INGREDIENTE

  • masline negre fara samburi
  • masline verzi deschis fara samburi (umplute cu ton)
  • masline verzi mai inchis(eu am pus cu aroma de scortisoara, idea e sa fie de 3 feluri maslinele)
  • ardei galben
  • codite de ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Albinute:

Maslinele se taie feliute de 3-4 mm, atat cele negre cat si cele verde deschis la culoare. Din maslinele cele verde inchis se taie capatele putin mai mari  decat feliutele pt a pune forma de cap. Se ia o bucata din maslina verde inchis, se pune o feliuta de maslina neagra una de maslina verde deschis din nou o feulita neagra si una verde, iar finalul trebuie sa fie negru(nu e obligatoriu ,dar arata mai bine)

Finalul sa fie dintr-o maslina neagra taiata din capatul maslinei. Coditele de ceapa se taie fasii subtiri si se pun ca antene. Ardeiul se taie in triunghi si se pun drept aripioare. Iar in final va rezulta o albinuta

Cu aceste minunate albinute se pot decora aperitivele (de orice fel) iar aperitivele vor arata minunat si copiii vor fi foarte incantati

Daca ti-a placut reteta noastra "Albinute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu crema de branza