Alice marinata

de ianculubita in Peste, 28 Feb 2013 | 11973 vizualizari

 

Reteta o am de la Mihaela mea din Italia,iar alicele de acolo,sunt hamsiile de la noi;
Aceasta marinata o pregatim doar pentru cateva zile si este un bun aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 1kg de hamsii
  • 1l otet
  • sare
  • ulei de masline
  • boabe de piper
  • masline,ceapa rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alice marinata:

Pestele curatat de intestine,cap si sira spinarii,spalat,pudrat cu sare,il lasam sa se odihneasca 10min,timp in care-si ia sare,apoi il acoperim cu otet(nefiert) si lasam vasul acoperit pana a doua zi cand scoatem pestele din otet si-l asezam in borcan intercaland dupa preferinta cu rondele de masline,rondele de ceapa si boabe de piper;dupa ce am umplut borcanul,completam cu ulei de masline,batem usor borcanul de masa sa nu fie goluri de aer,infiletam borcanul si-l dam la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alice marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

laura_n 1

28.02.2013, 13:32

cat de bun, salivez rau de pofta

Rocsi 1

28.02.2013, 13:56

ianculubita 1

28.02.2013, 14:54

Da Alice,tot esti tu subtirica precum alicele!!(scuze dar eu asa te vad)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton, de post