Aluat de pizza clasic

de Lia_ in Pizza, 28 Aug 2013 | 26448 vizualizari

COMENTARII (21)

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2013, 10:52

nilgun 1

28.08.2013, 10:55

eu fac reteta dintr- carte de bucate pe care o am si care imi iese mereu...400 gr. faina 200 ml apa 1 lingurita zahar 3 linguri ulei de masline si jumatate pachetel drojdie proaspata...apa o incalzesc un pic la microunde, pun drojdia faramitata, un praf de sare, uleiul zi zaharul si amestec energic...torn peste faina si framant bn...las la crescut 2 ore....isi dubleaza volumul si e un blat ffff bun

babi5 1

28.08.2013, 11:09

Cel mai bun si eu il fac la fel;x

Lia_ 1

28.08.2013, 11:09

pup dya

Nilgun, am copiat si reteta asta a ta, o s-o proportionez la 350g de faina pt tava mea de 28 cm ca sa fac doua, din 400 ies prea groase pt marimea mea de tava

Nilgun vreau sa stii ca eu am descoperit bucataras.ro si datorita tie pt ca dadusem cautare pe google dupa blat de tarta si mi-am salvat mai multe variante, cautam unul nisipos, al tau nu era dar nu stiu de ce m-am oprit acolo; a fost mult, am mai copt o tava de biscuiti din ce a ramas, a prins bine ; aaa si crema am facut-o ca in reteta ta, doar fructele le-am inlocuit si am pus si jelly; asta a fost prima mea tarta

Lia_ 1

28.08.2013, 11:09

baby

nilgun 1

28.08.2013, 11:48

ma bucur

MotanLaOale 1

28.08.2013, 12:14

Aurelia 07_07 1

28.08.2013, 12:39

karla 1

28.08.2013, 13:18

laura_n 1

28.08.2013, 13:21

de retinut si facut

Sidy 1

28.08.2013, 16:26

Cam tot asa il fac si eu si este un aluat care ne place tare mult !
450 g faina
25 g drojdie( 7 g drojdie uscata)
4 linguri ulei
220 ml lapte
1 ligurita rasa sare
1 lingurita rasa zahar
1 praf de copt
Stiu ca ai sa intrebi de ce pun si drojdie si praf de copt....pentru ca asa mi se pare ca e cel mai bun !

Bya Ralu 1

28.08.2013, 18:06

Rocsi 1

28.08.2013, 20:13

Super

Valclaudia 1

28.08.2013, 21:37

no sa stii ca voi incerca aluatul tau! Ce faci, ca nu dai semne...? Sigur iar pui de-un garantat, simt miros placut de mancare si cred ca vine de la tine din bucatarie. Doar ca nu-mi dau seama ce prepari!

Lia_ 1

28.08.2013, 22:22

hai ca am fost plecata, apoi multa treaba si ceva nervi, acum mi-a trecut

Sidy, am salvat si reteta ta, chiar le voi incerca poate luna viitoare si va zic concluzia. Nu mi-e deloc strain amestecul de prafuri diferite de copt

Clau, am zis de ce n-am dat semne . Prepar-prepar ca daca am facut pizza asta e doar pt o zi si azi iar am luat-o de la capat

Salut cu drag si multumesc fetelor si lui Motan

cristinap 1

29.08.2013, 13:56

Am s-o incerc si eu!

Giana 1

29.08.2013, 15:15

Eu am inlocuit apa cu iaurt si lapte, blatul iese mai pufos si mai bun

mamaieelena 1

29.08.2013, 15:25

sustin parerea Gianei

abstract01 1

29.08.2013, 17:58

Lia_ 1

29.08.2013, 21:58

Giana o sa probez daca ziceti dar la pizza, ca si la tarta nu stiu daca-mi place prea pufos

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:32

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie