Ok...hai sa ne apucam de preparat:
pt blat:
separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le batem spuma dupa care adaugam una cate una o lingura de zahar .Galbenusurile le amestecam cu un praf de sare si cu uleiul si laptele dupa care adaugam peste albusurile cu zaharul bine batute.Amestecam bine dupa care punem faina amestecata cu cacaua si praful de copt ,dar tot cate o lingura pana punem tot.Dupa ce am omogenizat tot bine punem intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor pana se coace.
CREMA:mixam untul cu margarina bine dupa care adaugam zaharul pudra,cacaua si esenta.
SIROPUL:punem intr-un ibric apa peste care punem mierea iar zaharul il amestecam intr-o cana cu nessul apoi il adaugam in ibric si lasam sa fiarba cam 15-20min.Cand ajunge la temperatura camerei punem esenta.
GLAZURA:punem intr-un vas laptele,untul si ciocolata rupta in bucati si lasam sa dea in fiert,dupa care putem pune deasupra prajiturii.
Eu frisca am avut la plic asa ca am preparat-o cum scria pe plic,dar e mai buna cea lichida(dar sincer...am avut plicul in casa si nu prea am avut chef sa ma mai duc la magazin...asta e ...)
Sper sa va placa pofta buna!!!
1
atentie:daca la crema in timp ce mixam iese apa nu-i problema se scurge iar crema ramane perfecta