Antricot de porc cu legume la cuptor

de nico15 in Porc, 14 Noi 2010 | 13164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg antricot de porc
  • 350 g cartofi
  • 3 morcovi
  • 6-8 rosii cherry
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • ulei,
  • sare,
  • boia
  • o ceasca vin
  • ierburi aromate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de porc cu legume la cuptor:

Reteta se prepara in 2 etape
1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi aromate(cimbru si rozmarin) se verifica din cand in cand, in tava se va pune ulei, apa, usturoi zdrobit, 1 ceasca vin, cimbru. Se unge friptura cu dressingul din tava pentru a prinde o aroma deosebita si o culoare de asemenea
2.Intr-o alta tava la cuptor se pun cartofii taiati in 1/4 longitudinal, rosiile cherry pe 1/2, morcovi motriviti se lasa cu un pic de codita, ardeiul fisii, ceapa rosie julien si ceapa verde marunt, se adauga ulei, apa, sare, piper si usturoi, se lasa cam 30 minute, se verifica, incercand in special morcovii. Se serveste cu antricotul de porc si cu o salata asortata.

Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de mustar