Antricot de vita ca la Kremlin, gatit la slow cooker Crock Pot

de Ksenya in Slow Cooker, 29 Oct 2020 | 5211 vizualizari

 

Vin astazi cu o reteta ruseasca care face parte din "artileria grea" a mea. Un preparat destinat gurmanzilor. Se prepara incet la foc mic la cazan sau ceaun de tuci.

Carnea gatita astfel la Slow Cooker devine moale, fina se topeste in gura.

Rasfat total pentru papilelel gustative.
Secretul consta nu numai ca se prepara incet si in timp lung, dar datorita ingredientelor care o fac sa devina fara cusur.
Va indemn cu caldura sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita (antricot,pulpa)
  • 2 cepe
  • 180 g unt
  • 100 ml apa sau stoc de carne sau legume
  • sare dupa gust
  • 1 lingura si jumatate otet 9%
  • 3-4 catei usturoi
  • jumatate lingurita piper negru
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de vita ca la Kremlin, gatit la slow cooker Crock Pot:

Carnea se spala si se adauga in vas.

Ceapa se taie rondele se adauga peste carne.

Untul taiat bucati si se adauga peste ceapa, apoi stocul de legume/carne sau apa si se acopera.

Se seteaza aparatul slow cooker Crock Pot pe functia low pentru 8 ore.

Inainte cu o ora de expirarea timpului  se amesteca, sareaza, se adauga restul ingredientelor (otetul, piperul, usturoiul)

Se serveste cu cartofi fierti si castraveti murati sau rosii murate.

TIPS-URI

1

Nu grabiti fierberea si nu reduceti din timp, reteta nu va mai iesi la fel

2

Adaugati sarea doar spre sfarsit

3

Daca doriti mai puteti adauga unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vita ca la Kremlin, gatit la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]