Aperitiv aspic de legume si oua de prepelita

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2018 | 3505 vizualizari

 

Bunatati de Pasti

 

INGREDIENTE

  • oase de vitel
  • 200 g sunca de Praga
  • 4 oua de gaina
  • 10 oua de prepelita
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • o radacina de patrunjel
  • 400 g broccoli
  • 2-3 pliculete gelatina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv aspic de legume si oua de prepelita:

Punem oasele de vitel la fiert in apa cu sare. In alta oala punem la fiert si broccoli, tot in apa cu sare. Punem si ouale la fiert. Intre timp curatam si feliem morcovii si radacina de patrunjel, tocam ardeii si sunca cubulete. Dupa ce spumuim  bine zeama de oase, adaugam rondelele de morcovi si radacina de patrunjel si lasam sa fiarba. Potrivim gustul de sare si piper.

Curatam ouale si le feliem. Punem broccoli la scurs. Dupa ce au fiert legumele, scoatem oasele si legumele si strecuram supa. Preparam gelatina conform instructiunilor si o adaugam in supa. Asezam in vase legumele fierte, felii de oua, cubulete de ardei si de sunca si buchetele de broccoli si acoperim cu supa. Dam la frigder peste noapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv aspic de legume si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]