Aperitiv bilute de branza Feta

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2017 | 9615 vizualizari

 

Sunt multe feluri de retete de bilute de branza care se ornamenteaza dupa gust. Chiar si tipul de branza se alege pe gustul fiecaruia. Astazi am ales sa le prepar din branza feta cu smantana si pesmet, ornate cu migdale sfaramate, firisoare de arpagic tocate marunt si nuca de cocos. Pentru ca maine la o petrecere se pregateste un bufet cu de toate, aceasta reteta este una din cele patru alese de mine.
Pofta buna.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • 200 gr- branza Feta
  • 200 gr. smantana
  • 40 gr. de pesmet
  • putin piper Chayenne
  • Pentru ornat:
  • 150 gr. firisoare de arpagic verde
  • 150 gr. migdale sfaramate
  • 150 gr. nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bilute de branza Feta:

Branza Feta, smantana (de consistenta mai groasa) se omogenizeaza bine intr-un castron impreuna cu pesmetul si piperul Chayenne.

Arpagicul verde se toaca marunt. Se pregatesc trei castronele mici in care se pun arpagicul, migdalele si nuca de cocos. Mainile se umezesc cu apa rece, apoi se formeaza bilutele de marimea unei nuci. Bilutele  se dau prin arpagic verde, migdale sau cocos. 

Vezi poze. Se dau la rece, ideal de pe o zi pe alta.

Inainte de servire se pune cate o scobitoare in fiecare biluta, se servesc mai usor.

TIPS-URI

1

Se folosesc si alte ingrediente:de ex. mac, frunze de patrunjel, boia sau ce va place voua.

2

Se folosesc scobitori pentru o servire mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bilute de branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor