Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2017 | 8116 vizualizari

 

simple si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 paine tip bagheta sau franzela mai mica
  • 3-4 rosii cherry
  • ansoa la borcan
  • 100 gr somon afumat
  • 100 gr crema de branza
  • ulei de masline
  • usturoi
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa:

Rosiile se taie in bucati mai mari, se pun intr-un castron cu ulei de masline, sare si piper si se lasa deoparte.

Franzela se taie felii mai groase si se pun la prajit.

Bucatiile de paine prajita se freaca pe o parte cu usturoi, deasupra punem rosiile cu zeama care s-a format, iar deasupra, punem bucatiile de peste.

Cealalte felii de paine se ung cu crema de branza, iar deasupra punem somon afumat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza