Aperitiv budinca de dovlecei cu branza și ardei

de oanapl in Mancare copii, 1 Sep 2017 | 6653 vizualizari

 

Vă invit să încercați o budincă rapidă și sănătoasă. Fetiței mele de 1 an și 4 luni i-a plăcut foarte mult și a mâncat-o cu plăcere.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 350 g brânză de vaci
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 5 ouă
  • 4 linguri făină
  • 1/2 ardei capia
  • sare
  • piper
  • o lingură de pesmet
  • roșii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv budinca de dovlecei cu branza și ardei:

Dovleceii îi razi pe răzătoarea cu ochiuri mici, apoi îi scurgi foarte bine.
Mixezi ouăle cu sare, apoi adaugi brânza și o mărunțești cu un mixer vertical, apoi adaugi dovleceii și omogenizezi compoziția. 

Ardeiul capia îl speli, îl ștergi și îl tai felii, pătrunjelul îl toci mărunt și le adaugi pentru compoziția de ouă. Adaugi făina şi piper după gust și omogenizezi compoziţia, apoi o torni într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu o lingură de pesmet. Ornezi cu roșii cherry și ardei capia.

Introduci tava în cuptorul preîncălzit, pentru 35 – 40 de minute, la foc mic.
Lași să se răcorească puțin și o porționezi.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca de dovlecei cu branza și ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

oanapl 1

03.09.2017, 17:40

kytz 1

04.09.2017, 07:57

faină și de sezon!

oanapl 1

07.10.2017, 21:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure