O rețetă pe care vroiam s-o fac de ceva timp.
Mă temeam că e greu de făcut, dar este foarte rapida și ușoara
Aveti nevoie doar de un mixer foarte bun pentru că trebuie să transformati carnea intr-o pasta.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cachir-parizer-algerian.html
sau
https://youtu.be/yDXZ3_OcQok
Taiati carnea bucati mici si puneti-o in mixer sau robotul de bucatarie. Adăugați ouăle, brânza felii, condimentele. Mixati totul. Apoi adăugați făina și uleiul și mixati din nou. Puneti 2 foi de film pe planul de lucru. Se toarnă amestecul de cachir si se etaleaza. Puneți măslinele taiate deasupra. Rulati si formați un salam, strangeti bine cele două capete ale filmului de plastic si rulati-l. Înfășurați-l apoi într-o folie mare de aluminiu. Dati la cuptor si gatiti la bain-marie timp de aproximativ 25 de minute la 200 ° C. Lăsați să se răcească timp de 4 ore, scoateți-l si tăiați-l felii subțiri. Pastrati la rece infasurat intr-un film in plastic.