Aperitiv carnaciori in aluat

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2019 | 2659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 400 g carnaciori de bere
  • 100 g branza cheddar
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnaciori in aluat:

Aluatul se decongeleaza, apoi se desface, se lasa pe folia cu care este invelit si se mai intinde putin cu sucitorul, sa nu fie prea gros.

Se taie in fasii, se pune branza cheddar rasa pe fiecare bucata, apoi carnaciorii.

Galbenusul se amesteca cu sare, piper si o lingurita de apa, apoi se unge fiecare fasie, intr-o parte.

Se ruleaza din partea carnaciorilor si se lipeste cu partea unsa cu ou.

Rulourile se ung cu ou, apoi se presara parmezan ras si susan.

Se baga la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv maltez- Pastizz Ricotta