Aperitiv chiftelute pe suport de portocala

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 6974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • patrunjel
  • sare si piper
  • In plus:
  • 1 portocala
  • scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute pe suport de portocala:

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou, ierburi si condimente.

Se modeleaza chiftelutele cu mainile umede, apoi se presara cu putin pesmet.

Se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti.

Portocala se decoreaza cu boabe de piper formand o fata. Ideea era cam asa:

    * par din ceapa verde ori patrunjel
    * ochi din piper
    * nas de morcov
    * gura din rosie sau ardei rosu

Eu am folosit doar boabe de piper.

Cu ajutorul unor scobitori prindem chiftelutele in portocala.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute pe suport de portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Miha 1

17.01.2010, 22:19

Mai urmeaza sa ma arati cu degetul.

Bucataras 1

17.01.2010, 22:33

erai la reteta zilei, in stinga portocala, in dreapta Miha (am specificat doar )

Miha 1

17.01.2010, 22:37

Asaaa...nu care cumva sa ma confunde careva cu portocala.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou rece aperitiv