Gustare calda cu andive

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2014 | 3277 vizualizari

 

Am vazut intr-o zi la TVPaprika si cum imi place sa incerc tot felul m-am pus pe treaba . Mie mi-a placut contrastul de arome : amareala andivei, dulceata perelor si gustul intens al carnatilor afumati .

 

INGREDIENTE

  • 2 andive
  • 2 pere-2 carnati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda cu andive:

Carnatul proaspat sau afumat il taiem rondele si il punem la prajit , fara ulei .

El va lasa suc si grasime .

Cand este prajit il scoatem pe o farfurie si il sucul lasat de carnat punem perele si andivele taiate in sferturi .

Le lasam sa se patrunda .

Scoatem pe farfurie si servim calde .

TIPS-URI

1

se pot folosi ce carnati doriti dar sa fie proaspti nu uscati

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu andive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv corndog