Aperitiv cornulete cu carnati de bere

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2018 | 4468 vizualizari

 

Eiii, asta e o rețetă din aceea rapidă și cu ce ai prin frigider. E foarte potrivita pentru "picnicul bucatarasilor". Cornulețele aperitiv a fost savurate de Bucatarasii prezenti la picnic ;) 

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj Bella 1 pachet,
  • Cârnați de bere ALDIS cca. 500 g,
  • Sos de roșii cu busuioc de la Mutti cca. 100 ml,
  • Oregano uscat,
  • Mix de semințe SanoVita ( in, susan, dovleac) cca. 2 linguri,
  • Gălbenuș de ou pentru uns.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cornulete cu carnati de bere:

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se taie fâșii dreptunghiulare, apoi pe diagonală, sub formă de patrulater :D

Se ung patrulaterele, cu sos de roșii, aromatizat cu busuioc, se presară oregano si așează câte un cârnat pe fiecare bucată. Se rulează strâns și se așează într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament.

Se ung cornulețele cu gălbenușul de ou, se presară mix-ul de semințe, apoi se pun la copt în cuptorul preîncins, cca 15 minute la foc mediu, cca. 180 grade C.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornulete cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Roberta