Aperitiv cornuri cu cremwursti

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2021 | 4365 vizualizari

 

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, cină, chiar și drumeţii! ;) P.S. Poze artistice n-am reușit să fac, s-au evaporat instant, până să apar eu cu camera foto :D :)))

 

INGREDIENTE

  • Aluat pentru pizza cca. 500 g,
  • Pentru umplutură:
  • Sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
  • Cremwurști din carne de porc cca. 8 bucăți,
  • Oregano uscat cca. 1 lingură,
  • Mozzarella rasă cca. 200 g.
  • Pentru topping:
  • Ouă 1 bucată,
  • Mix de semințe (dovleac, susan, in, floarea soarelui) cca. 50 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cornuri cu cremwursti:

Aluatul de pizza se unge cu ketchup se presară oregano și mozzarella rasă, apoi se așează cremwurșt-ii în mod uniform pe tot blatul dreptunghiular.

Apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cremwurșt-ul (vedeti in imagini!), și se asaza în tava tapetată cu foaie de silicn sau pergament.

Se ung cu ou bătut, se presară mie de semințe (dovleac, susan, in, floarea soarelui)  apoi se pun la copt în cuptorul incins, în prealabil, ptr cca. 25 minute la 250 grade.

 

Spor și poftă bună!

TIPS-URI

1

am folosit aluat proaspăt ptr pizza de la LIDL, foarte bun ;) asta că am rămas fără Maricica bis, mașina de frământat aluat și copt pâine! :((((

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornuri cu cremwursti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

28.02.2021, 18:39

Ce mult imi place!

oanapl 1

02.03.2021, 17:12

Delicioase!

Panacris 1

02.03.2021, 19:10

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon