Aperitiv covridog cu cascaval

de Auras12 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2017 | 10560 vizualizari

 

Pofta sotului a fost indeplinita:) 

 

INGREDIENTE

  • 750 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 2 oua
  • 75 g unt
  • 150 ml apa
  • 180 ml lapte
  • o lingura zahar
  • o lingurita sare
  • 12 bucati crenvursti
  • 12 felii de cascaval
  • un ou pentru uns
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv covridog cu cascaval:

     Intr-un castron, am amestecat drojdia cu o lingura de zahar, o lingura de faina si putina apa calduta. Am lasat-o acoperita si intre timp am pregatit 500 g faina cu cele doua oua, sarea, untul, laptele si apa caldute. Le-am amestecat, apoi am pus si drojdia si cu restul de faina am framantat pana am obtinut un aluat consistent care nu se lipeste de maini. Am uns bolul cu putin unt si am pus aluatul la crescut pentru o ora la loc cald.

Dupa ce si-a dublat volumul, l-am scos pe masa de lucru si l-am impartit in 12 bucati. Fiecare bucata de aluat am intins-o intr-un patrat subtirel pe care l-am taiat fasii la un capat, am pus o felie de cascaval si un crenvurst si am rulat. Le-am asezat in tava de copt si le-am mai lasat 20 de minute la crescut, apoi am uns cu ou batut si am presarat susan. 

Le-am pus la copt, in cuptorul preincalzit, pana s-au rumenit frumos, aproximativ 20-25 minute, la 180 grade C.

      

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv covridog cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat cu lapte si coniac