Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2011 | 5213 vizualizari

 

imi place la nebunie sa rontai ceva !aluat crocant, nuci dar si gustul bogat cremos al branzei au facut din acest aperitiv o incantare pentru papilele mele gustative! PENTRU RETETA 400 :) si pentru voi dragi bucatarasi :)

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat : 
  • 60 g unt
  • 1 lingura ulei 
  • 3 linguri de lapte
  • aprox.100 g faina
  • 1 galbenus de ou de gaina proaspat
  • pt.umplutura :
  • crema de branza Almette cu smanatana 2 linguri,
  • 1 lingura de unt,
  • miezul de la 4 nuci;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :):

se face un aluat elastic nelipicios din ingredintele mentionate si se intinde o bila de aluat subtire .Se decupeaza bentite scurte din care se fac mici rulouri.Eu ca sa se coaca asa si s ale pot umple apoi neavand forme speciale am folosit cateva nuci mici intrtegi, in coaja pe care dupa ce s-au copt rulourile le-am impins usor cu degetele si le-am indepartat.

Decupam si mici floricele din aluat pe care le folosim ca capacele pentru rulourile noastre .

Umplem rulourile cu un amestec din crema de branza cu unt si miez de nuci taiat mare.

Este simplu dar delicios!:)

TIPS-URI

1

umplutura mai poate fi realizata din diverse cobinatii intre branza si: usturoi sau marar sau pasta de ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

11.02.2011, 08:17

Felicitari la cat mai multe !!!

epurasha2bb 1

11.02.2011, 09:12

multumesc Motenele!

Julie 1

11.02.2011, 18:37

felicitari pt nr 400! la cat mai multe!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine imbracata a la Grasu64