Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2013 | 8061 vizualizari

 

Pentru ca ieri m-am ''plimbat'' la Ploiesti,am intrat si la Lidl si am achizitionat niste foitaj,gramaj 250,ca-mi picase mie sa mai fac ceva cu miezul ala,ca tot am...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 250 g
  • salam victoria,am taiat 27 de jumatati
  • un miez de lapte Delaco cu sare,taiat in 18 jumatati
  • 1 ou
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco:

Desfacem foaia de foietaj si o impartim in 9 fasii, ungem fasiile cu ou. Salamul taiat pe jumatate si crestat din loc in loc. Asezam cate 3 jumatati de salam si 2 jumatati de miez, rulam si ungem cu ou. Asezam in tava pe foaie de copt.

Asamblarea se vede in imagini, ca poate nu reusesc in cuvinte sa redau exact cum am facut......Se da la cuptor pana se rumeneste.

Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza, cascaval, marar si leurda