Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2013 | 8520 vizualizari

 

Pentru ca ieri m-am ''plimbat'' la Ploiesti,am intrat si la Lidl si am achizitionat niste foitaj,gramaj 250,ca-mi picase mie sa mai fac ceva cu miezul ala,ca tot am...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 250 g
  • salam victoria,am taiat 27 de jumatati
  • un miez de lapte Delaco cu sare,taiat in 18 jumatati
  • 1 ou
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco:

Desfacem foaia de foietaj si o impartim in 9 fasii, ungem fasiile cu ou. Salamul taiat pe jumatate si crestat din loc in loc. Asezam cate 3 jumatati de salam si 2 jumatati de miez, rulam si ungem cu ou. Asezam in tava pe foaie de copt.

Asamblarea se vede in imagini, ca poate nu reusesc in cuvinte sa redau exact cum am facut......Se da la cuptor pana se rumeneste.

Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]