Aperitiv cu legume si branza

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2016 | 8812 vizualizari

 

Simplu si gustos....

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de oaie, rasa ( branza nu oaia, dar cred ca si oaia e rasa ca e canicula)
  • 200 g branza de vaca, rasa ( vaca sa fie de rasa pura)
  • 350 g dovlecei
  • 250 g ciuperci
  • 100 g morcov ras
  • 6 fire de ceapa verde
  • 6 oua
  • piper
  • 200 g faina
  • patrunjel
  • ulei pentru calit si uns formele
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu legume si branza:

Mai intai radem branza ( putem sa si hohotim de ras, ca ies mai pufoase) si o punem intr-un castron incapator.Separat ne ocupam de legume si le curatam,le taiem si radem. Dovleceii si ciupercile le taiem in cubulete mai micute, morcovul il radem pe razatoarea mica, ceapa o taiem marunt. Punem legumele in tigaia wok, adaugam cca 50 ml ulei, un pic de sare si le calim cca 20 min, pana se inmoaie bine legumele. Peste branza punem ouale si piper, omogenizam, apoi adaugam patrunjelul tocat, peste care punem legumele calite si amestecam bine, la final adaugam faina cernuta. Ungem 8 forme de ceramica cu ulei si punem compozitia obtinuta in forme, apoi le asezam in tava si dam tava la cuptorul preincalzit, sunt gata cand s-au rumenit si se desprind pe margine. Se lasa sa se raceasca apoi s escot din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]