Aperitiv cu masline - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 4 Dec 2012 | 5789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aluat foietaj
  • 10 masline mari
  • chimen si mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu masline - de post:

- se dezgheata foietajul la temperatura camerei

- se portioneaza in dreptunghiuri pe care se aseaza pe o jumatate maslinele taiate in felii, se acopera cu cealalta jumatate si se preseaza pe margini cu o furculita pentru a se lipi si a avea un aspect placut

- se aseaza in tava cu hartie de copt, se umezesc putin deasupra si se presara seminte de chimen si mac

- se dau la cuptor si se coc dupa instructiunile de pe pachet sau pana se rumenesc la o temperatura mai mare - 200- 220 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu masline - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat