Aperitiv drob de pui mozaic

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 72365 vizualizari

 

Acelasi drob traditional, insa in alta prezentare!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat
  • 6 oua fierte
  • 8 oua crude
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui mozaic:

Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul.

Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste verdeturi.

Batem usor ouale si le punem peste celelalte ingrediente. Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam cu grija sa nu sfaramam ouale.

Turnam compozitia in tava de chec unsa cu putin ulei.

Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Nu il lasati mai mult decat trebuie fiindca va deveni uscat si innecacios. 

Lasam sa se raceasca si apoi taiem felii.

 

TIPS-URI

1

E de preferat sa folositi oua de tara, au culoare mai intensa si efectul mozaicului va fi cu atat mai impresionant.

2

Puteti folosi ficat de miel, porc, vita, curcan, rata, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de gasca si rata