Aperitiv drob de pui mozaic

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 71554 vizualizari

 

Acelasi drob traditional, insa in alta prezentare!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat
  • 6 oua fierte
  • 8 oua crude
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui mozaic:

Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul.

Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste verdeturi.

Batem usor ouale si le punem peste celelalte ingrediente. Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam cu grija sa nu sfaramam ouale.

Turnam compozitia in tava de chec unsa cu putin ulei.

Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Nu il lasati mai mult decat trebuie fiindca va deveni uscat si innecacios. 

Lasam sa se raceasca si apoi taiem felii.

 

TIPS-URI

1

E de preferat sa folositi oua de tara, au culoare mai intensa si efectul mozaicului va fi cu atat mai impresionant.

2

Puteti folosi ficat de miel, porc, vita, curcan, rata, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga umpluta