Aperitiv festiv- Mini cheeseburger

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2015 | 3794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru burger:
  • 150 grame carne tocata de vita cu maxim 10% grasime
  • 1/2 lingura pesmet
  • 1 ou mic
  • 1/2 lingura ketchup
  • sare/piper
  • usturoi pudra
  • ceapa pudra
  • 1/2 lingura mustar
  • 1 lingurita sos picant (eu am folosit Frank's Redhot)
  • Pentru servit:
  • 8 mini chifle
  • 1 rosie cherry taiata felii
  • 1/2 lingura sos barbecue
  • cateva frunze de salata
  • branza Cheddar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv festiv- Mini cheeseburger:

Se amesteca toate ingredientele pentru burger. Se imparte carnea in 8 bile, se aplatizeaza usor si se prajesc pe un gratar fierbinte cateva minute. Se intorc, se aseaza branza deasupra si se lasa pana aceasta incepe sa se topeasca. 

Se taie mini chiflele longitudinal in jumatate, se unge partea interiora cu sos barbecue, se aseaza o frunza de salata, apoi burgerul, o felie de rosie si se inchide sandvisul cu cealalta jumatate de chifla.

Se fixeaza cu o scobitoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv festiv- Mini cheeseburger" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

miki_a 1

10.12.2015, 16:13

Facut in casa nu poate fi decat bun si sanatos!

Rocsi 1

10.12.2015, 18:55

Super bun!

Satisfyyourcravings 1

10.12.2015, 22:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]