Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2020 | 4351 vizualizari

 

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, carantină, autoizolare! ;)

 

INGREDIENTE

  • foietaj Bella cca. 500 g,
  • Pentru umplutură:
  • Cașcaval feliat 8 felii, cca. 200 g,
  • Salam Victoria sau pastramă 8 felii, cca. 100 g,
  • Ceapă verde 4 fire.
  • Pentru topping:
  • ouă 1 bucată,
  • sare de mare,
  • parmesan/cașcaval ras cca. 50 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde:

Foietajul se dezgheață la temperatura camerei, apoi se taie cu rola de pizza, pătrate, de 10/10 cm. Pe pătratele de foietaj se aşază câte o felie de cașcaval, una de salam și ceapă verde mărunțită.

Se rulează ca și un corn, apoi se așează în tava tapetată cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi parmesan ras, apoi se pun la copt, în cuptorul preîncins, pentru cca. 15 minute la 250 grade.

 

Spor şi poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval