Aperitiv foietaje cu branza

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2019 | 5179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 300 g telemea vaca
  • 1 lg busuioc uscat
  • seminte chimen negru
  • 3 galbenusuri ou
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaje cu branza:

Aluatul de foietaj se dezgheata, se intinde cu sucitorul ( putin). Branza se marunteste cu furculita, se adauga busuioc uscat si se intinde peste prima foaie de aluat.

Se intinde a doua foaie si se asaza peste prima cu branza. Se preseaza din loc in loc cu sucitorul, apoi se poate intinde putin cat sa se lipeasca foile.

Se decupeaza formele dorite, se ung cu galbenus de ou si se presara chimen negru. Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 1 ora, la foc mic. Dupa primele 30 minute, intoarceti tava, daca este cazul. Resturile le-am pus in cuptor, la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaje cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]