Aperitiv friganele cu cascaval

de RODIMUR in Sandvisuri, 25 Iun 2017 | 5098 vizualizari

 

Pentru micul dejun, frigănele cu cașcaval, moi, consistente, calde, bune și mai ales, ușor de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de pâine
  • 2 ouă
  • 2 felii de cașcaval Delaco, sendviș
  • 50 grame cașcaval Delaco parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit friganelele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv friganele cu cascaval:

Se răzuie fin parmezanul.

Se bat ouăle, cu sare și piper.

Se înmoaie feliile de pâine pe ambele fețe, în ouăle bătute și apoi se prăjesc ușor, nu definitiv, la foc mic, în tigaia cu ulei încins.

Se pune câte o felie de cașcaval pe două friganele, iar pe celelalte două se pune parmezan răzuit.

Se pun din nou feliile în tigaie, pe aragaz, la foc mic, cu partea cu cașcaval deasupra.

Când cașcavalul se topește și se impregnează în pâine, friganelele sunt gata.

Se servesc calde, cu roșii tăiate felii.

TIPS-URI

1

Îmbibați bine pâinea în ou, ca să fie consistentă și gustoasă.

2

Nu puneți pâinea la prăjit, decât după ce uleiul este încins.

3

Prăjiți la foc mic și nu definitiv, pentru că veți pune din nou friganelele în tigaie, la prăjit, după ce le veți asorta cu cașcavalul.

4

Friganelele trebuie să fie bine rumenite, nu arse, așa că prăjiți-le la foc mic.

5

Dacă nu vreți să răzuiți cașcavalul, se pot folosi doar felii, pentru că rezultatul este același.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv friganele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

RODIMUR 1

03.07.2017, 14:48

Sigur, Miki, sunt foarte bune și complete!

kytz 1

05.07.2017, 13:50

Ce bune sunt caldeeeee!

RODIMUR 1

05.07.2017, 15:22

Da, Kytz, așa sunt bune...! Și emană un miros tare îmbietor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde