Aperitiv gogosi cu porumb

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2019 | 2648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 235 g faina
  • 2 lg-te praf de copt
  • 1 lg-ta sare de mare
  • 250 ml lapte ( cu 3,5% grasime)
  • 2 oua mari
  • 185 g boabe de porumb (scurse)
  • 1 ceapa mica (sau 2 lg)
  • 2 lg patrunjel
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv gogosi cu porumb:

Se amesteca ingredientele uscate intr-un bol si anume: faina, praf de copt si sarea. In alt vas se bat ouale si apoi se adauga laptele. Se amesteca  cele doua compozitii si se adauga porumbul, patrunjelul si ceapa tocata marunt.

Se pun la prajit cu ajutorul unei linguri, in ulei  incins.Se prajesc pe ambele parti, la foc mediu spre mic. Mi-au iesit 30 de gogosele. Se pot servi calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv gogosi cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hrenzele ca-n Maramures reteta bunicii