Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2018 | 5789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii cherry
  • 6 fire de marar
  • 4 fire de ceapa verde
  • 140 g branza pufoasa cu smantana
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza:

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se indeparteaza, dupa care se scobeste rosia si se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite si a cutitului. Se clatesc rosiile cu apa rece si se lasa sa se zvante.

Doua fire de marar si partea alba de la firele de ceapa se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu branza. Se pun intr-o punga, care se taie la un colt, dupa care se umplu rosiile cu acest amestec.

Se ia o frunza de ceapa, se spala si se introduce in gaura facuta in rosie (acolo unde a fost cotorul), apoi se asaza pe un platou. Se procedeaza la fel si cu restul rosiilor.

Se asaza doua cepe, fara partea alba, langa lalele din rosii, iar deasupra se pun patru fire de marar (spalate). Se leaga buchetul de lalele cu un fir de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

Lau 1

02.03.2018, 13:02

ce frumos arata

Rocsi 1

02.03.2018, 20:22

Ce buchet frumos dar si tare bun!

Corinuta 1

03.03.2018, 10:29

Superb arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]