Aperitiv langosi cu branza sarata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2017 | 3327 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri pline smantana 20 g drojdie
  • 3 linguri ulei 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 150 g branza de oi
  • 100 g cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv langosi cu branza sarata:

Intr-un bol, adaugam faina, facem o adancitura si in mijloc, adaugam drojdia, zaharul, 1 lingura faina si putin lapte cald, amestecam bine, dupa care lasam la dospit 15 min.

Dupa cele 15 minute, adaugam smantana, sarea si treptat laptele caldut, framantam un aluat omogen pe care, la final, il vom framanta cu uleiul.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit cca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.

Umplutura

Branza de oi o sfaramam bine, adaugam cascavalul ras si amestecam bine. Pe masa unsa cu ulei, intindem aluatul in foaie dreptunghiulara, taiem patrate, iar in mijloc, adaugam cate o lingura de umplutura. Impaturim si le intindem din nou cu sucitorul (doar daca dorim).

Le prajim in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv langosi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]