Punem o tigaie cu putin ulei la foc potrivit. Punem cubul de ceapa si kaizerul taiat fasii. Lasam cateva minute.
Adaugam apoi carnea tocata si o calim pana ce isi schimba culoarea. Adaugam apoi ciupercile (eu am folosit cele din conserva cu ulei) si porumbul dulce. Potrivim de sare si lasam la foc potivit pentru 5 minute dupa care inchidem focul.
Intre timp punem la fiert un litru de apa, sare si putin malai. Cand a inceput apa sa fiarba, turnam restul de malai putin cate putin amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Dam focul la mic si lasam sa fiarba mamaliga.
Spre sfarsit adaugam in mamaliga compozitia din tigaie cu carne tocata si 2-3 linguri cu unt si amestecam bine.
Turnam mamaliga intr-o tava dreptunghiulara si lasam sa se raceasca.
Taiem apoi mamaliga felii si prajim pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei bine incins.
Scoatem feliile pe o farfurie si le servim calde.
Pofta buna !