Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2020 | 3022 vizualizari

 

Un aperitiv tare gustos și aromat! Spor și poftă bună! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 300 g,
  • Muștar cu hrean 2 linguri,
  • Sirop concentrat de rodie 1 lingură,
  • Cașcaval cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Lapte 1 lingură,
  • Mix de semințe cca. 1 lingură.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval:

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, se stropește cu siropul de rodie. Cașcavalul se rade, eu am avut deja ras! :D,  apoi se presară peste foaia unsă cu muștar și sos de rodie. Foaia se rulează simultan de la ambele capete ale foii până ce se unesc. Se taie bucățele de cca. 2-3 cm și se așează în tava de copt, tapetată cu foaie de pergament.

Gălbenușul se amestecă cu laptele până se omogenizează, apoi se ung, ochelarii aplatizați ușor, se presară mix de semințe și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta de foietaj cu ciuperci si branza