Aperitiv pentru bere

de Julie in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 6709 vizualizari

 

Un aperitiv picant, numai bun langa o bere.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi,
  • 2 oua,
  • 50 g unt,
  • 5 linguri faina,
  • 50-60 g cascaval ,
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pentru bere:

Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul, faina ,iar la final se inglobeaza albusurile batute spuma cu sare si piper dupa gust. Se amesteca usor ,de jos in sus ,pentru a pastra compozitia aerata.

Din compozitia obtinuta se formeaza mici gramajoare care fie se prajesc in ulei incins , fie se coc in cuptor 15-20 minute, in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Pentru a-ti usura munca ,poti folosi un pos si poti da aperitivului diferite forme si marimi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pentru bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Twister