Aperitiv rulada de cascaval

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 257072 vizualizari

 

Este un aperitiv deosebit si se face relativ usor.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata Ementaler (cam 300g)
  • 150 g sunca presata
  • o jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua fierte tari
  • 100 g branza topita
  • 100 g unt moale
  • o ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de cascaval:

Rulada are un gust mai special cu Ementaler, dar se poate face si cu cascaval Hohland Clasic, o bucata de 300 g.

Cum procedam: bucata de cascaval o introducem intr-un vas cu apa clocotita, cu ambalaj cu tot, asa cum este ea, in vid. Acoperim vasul si lasam 15-20 minute.

In acest timp pregatim umplutura. Amestecam intr-un bol sunca taiata cubulete, ardeiul gras tot cubulete, ouale date pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul tocate fin, patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Asezam pe masa o folie alimentara sau un celofan, scoatem cascavalul din ambalaj si il intindem cu ajutorul unui sucitor, pana obtinem o foaie dreptunghiulara cu grosimea de 0,5 cm. Deasupra adaugam umplutura, o intindem uniform si rulam cu ajutorul foliei. Rulada trebuie lasata la rece 3-4 ore si apoi se taie feliute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

babi5 1

14.12.2014, 15:46

DanaModog 1

17.12.2014, 22:32

Nu se strange ambalajul de ls apa clocotinda??? Arata incredibil!

Rita Ilies 1

07.04.2015, 00:11

Yummy! Și eu fac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in coaja de paine la cuptor