Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si chives

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2020 | 3385 vizualizari

 

Un aperitiv, pe gustul tuturor! 😉

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 400 g,
  • Sos BBQ cca. 100 ml,
  • Cubulețe de șuncă cca. 200 g,
  • Cașcaval ras cca. 100 g,
  • Oregano uscat cca.1 lingură,
  • Pudră de usturoi cca. 1 lingură,
  • Ceapă chives cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Cașcaval ras cca. 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si chives:

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu sos BBQ, apoi se cubulețele de șuncă, se presară cașcavalul ras, oregano, pudra de usturoi și ceapa chives toccata mărunt.

Foaia umplută, se rulează strâns, apoi se taie în bucăți de 2-3 cm grosime și se așează în tava tapetată cu foaie de pergament.

Gălbenușul se amestecă energic, apoi se ung, rulorile, apaltizate ușor, se presară cașcaval ras și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.

Se savurează calde sau reci. Sunt delicioase!

Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si chives" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu branza sarata