Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2020 | 4961 vizualizari

 

De cand vroiam sa fac saratele, aminitiri din copilarie cand le faceam pe forma pusa direct pe aragaz.
Va prezint o varianta fara gluten deci fara faina de grau si facuta cu aparatul electric de vafe.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/saratele-cu-cascaval-si-chimen-vafe.html

 

INGREDIENTE

  • 100 g cascaval ras
  • 40 g de pudra de migdale
  • 1 ou
  • 3 lingurite pline de smantana grasa
  • sare
  • 1 lingurita rasa de seminte de chimen
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten):

Se amesteca cascavalul cu pudra de migdale. Se adauga sare si chimen. Punem oul si smantana si amestecam bine.

Incalzim aparatul de wafe.

Punem o lingura buna in centru pentru a obtine o wafa mare.

Lasati 1-2 minute si verificati. Daca este colorata o scoateti.

Puteti face mai mici daca doriti sau le taiati in 4.

Daca vreti sa faceti cosulete nu le colorati prea tare, scoateti-le albe si puneti-le pe fundul unui forme apasand (atentie sunt fierbinti).

Umpleti dupa dorinta, eu am pus salata de varza murata, jambon si castraveciori.

TIPS-URI

1

pentru 7 wafe mari (28 mici)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si sunca (Quiche)