Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2021 | 3678 vizualizari

 

"retete festive de iarna"
Vă invit să încercați niște sărățele absolut delicioase, care se fac foarte rapid și cu siguranță musafirii vor fi încântați să le guste.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foitaj (400 g)
  • 1 borcan pesto rosso (cu roșii și busuioc)
  • 50 g caşcaval
  • 1 ou, pentru uns
  • seminţe de susan
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval:

Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie fâşii late de 1,5 cm şi lungi de 15 cm. Se răsucesc şi se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spaţii între ele, deoarece vor creşte la copt.
Se ung cu ou bătut şi se presară seminţe de susan. Se dau la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, şi le coci până se rumenesc uşor (aproximativ 25 de minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]