Aperitiv stelute, inimioare din foietaj

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2018 | 3553 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, delicios, rapid, perfect pentru petrecerile copiilor.
Ies cam 2 tavi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g aluat foietaj
  • 200 g carnati subtiri afumati
  • masline feliate negre si verzi
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
  • susan
  • forme de fursecuri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv stelute, inimioare din foietaj:

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam stelute, inimioare, etc.,cu ajutorul formelor pentru fursecuri/biscuiti. La jumatate din forme, le decupam mijlocul cu o forma rotunda.

Asezam formele aperitiv intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Lipim peste ele formele decupate. In mijlocul formelor asezam feliute de carnat, cascaval ras si felii de masline. Ungem formele pe margine cu ou si presaram seminte de susan.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Trebuie sa avem grija sa decupam forme la fel in numar egal.

2

Eu am decupat mijlocul cu un capacel de la sticlutele de esenta. :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv stelute, inimioare din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lutica