Aperitiv tarta cu spanac si oua

de DianaYonela_95 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2017 | 4455 vizualizari

 

Tarta si placinta rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 1 galbenus
  • 1 praf de sare
  • 50 ml apa
  • Umplutura:
  • 300 g spanac
  • sare
  • 2 linguri smantana
  • 200 g cascaval
  • 3-4 oua, depinde de tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu spanac si oua:

Pentru aluat: pui faina intr-un bol, faci o adancitura in mijloc, incorporezi untul, galbenusul, sarea si apa. Invelesti aluatul in folie si dai la frigider pentru o ora.

Speli spanacul si il oparesti 2 -3 minute, in apa clocotita. Îl scurgi si toci marunt, amesteci cu sare si piper.

Separat, amesteci ouale cu smantana si 50 g cascaval. Pastrezi restul de cascaval pentru presarat deasupra.

Pe o planseta intinzi aluatul si asezi intr-o tava tapetata, acoperi si marginile formei. Îl intepi cu furculita si pui umplutura. Dam la cuptor. Inainte sa se rumeneasca, scoatem tarta si presaram cascavalul si punem pe deasupra ouale intregi. Dam la cuptor pana se fac ouale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu spanac si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]